Työnjohtajia, Pori ja Rauma

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme toimialan osaamisen edelläkävijä ja Suomen johtava vauriokorjaamoketju. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen työyhteisömme, jossa 400 työntekijäämme saavat loistaa yksilöllisten vahvuuksiensa kautta yli 40 toimipisteessä ja 24 paikkakunnalla Suomessa.

Haluaisitko sinä kirjoittaa kasvutarinaamme oman puumerkkisi? Etsimme nyt riveihimme motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä työnjohtajia vakituisiin työsuhteisiin Porin ja Rauman toimipisteisiimme ja yhtä osa-aikaista työnjohtajaa tämän lisäksi Poriin.

Tehtävästä

Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset sukeltamaan vauriokorjauksen ytimeen, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi toimialan uusimpien menetelmien ja monipuolisten töiden parissa. Työviikkosi muodostuvat mm. päivittäistuotannon suunnittelusta ja ohjaamisesta, vauriotarkastuksista, korjauslaskelmien tekemisestä, materiaalitilauksista, asiakaspalvelusta ja yhteydenpidosta yhteistyökumppaniverkostomme kanssa. Lisäksi toimit lähiesimiehenä kannustavalla otteella korjaamotyöntekijöillemme.  Näet myös päivittäin oman työsi jäljen tuotannon laadussa ja tehokkuudessa.

Meistä

Ympärilläsi on osaava ja kannustava työporukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtäviisi. Toimialan osaamisen edelläkävijänä varmistamme myös, että ammattitaitosi kehittyy askeleen aikaansa edellä InCar-Akatemiassamme, joka mahdollistaa myös tutkintoon tähtäävien koulutusten suorittamisen joustavasti oman työn ohessa. Tulevaisuuteen katsovana ja vahvasti kasvavana ketjuna mahdollistamme myös monipuolisia urapolkuja osana Suvia-konsernia sekä kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen mm. työsuhdepyörä-, virkistys- ja hyvinvointiedun.

Sinusta

Ovatko vahvuutesi hyvät organisointitaidot, selkäytimestä kumpuava asiakaspalveluasenne ja kyky hallita hyppysissä monta lankaa samaan aikaan? Lisäksi myös erilaisten järjestelmien omaksuminen on sinulle luontevaa. Jos vastasit kyllä, vahvuutesi voivat päästä esille tässä tehtävässä!

Olet jo päässyt kartoittamaan osaamistasi vauriokorjaamoprosessien parissa. Lisäksi arvostamme aiempaa esimiestyökokemusta, Cabas-järjestelmän hallintaa ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Kulttuuriamme värittävät yhdessä tekeminen, yrittäjähenkisyys, avoimuus ja jatkuva oppiminen, joiden toivomme olevan myös sinulle tärkeitä arvoja. Lisäksi edellytämme ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielitaitoa. Tehtävää tukeva koulutustausta katsotaan eduksi.

Kolahtiko?

Lähetä meille avoin hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen: iiro.koivisto@incar.fi

Voit myös soittaa Iirolle tehtävään liittyen, p. 040 865 1482

Toimi pian, sillä täytämme tehtävän heti sen oikean löydyttyä!

Katso myös mitä tulevat työkaverisi kertovat työyhteisöstämme: www.incar.fi/arvokasta

ja https://www.incar.fi/toihin-meille/tyontekijatarinat/

www.incar.fi

Työpaikan tiedot

Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työn kesto vakituinen työsuhde
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus sopimuksen mukaan kilpailukykyinen palkkaus
Työpaikan osoite
Tiedustelut Iiro Koivisto, iiro.koivisto@incar.fi
Haku päättyy 31.1.2023 23:00
Ilmoitus julkaistu 21.12.2022

Jätä hakemus: Työnjohtajia, Pori ja Rauma

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.