Varaosamyyjä, Helsinki

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme toimialan osaamisen edelläkävijä ja Suomen johtava vauriokorjaamoketju. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen työyhteisömme, jossa yli 400 työntekijäämme saavat loistaa yksilöllisten vahvuuksiensa kautta yli 40 toimipisteessä ja 24 paikkakunnalla Suomessa.

Etsimme nyt riveihimme asiakaspalveluhenkistä varaosamyyjää vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin Ala-Tikkurilan toimipisteeseemme.

Tehtävästä

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten töiden parissa vauriokorjauksen pelikentässä. Työviikkosi muodostuvat mm. varaosatilausten hallinnasta, hinnoittelusta, saapuvan tavaran vastaanotosta, kuljetustilauksista sekä varaston hallinnasta. Lisäksi olet yhteydessä tavarantoimittajiin mm. tarjouspyyntöjen osalta.

Meistä

Ympärilläsi on kannustava ja osaava työporukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään. InCarilaiset tunnistaa maanläheisestä yhdessä tekemisen meiningistä työyhteisössä, joissa työtä tehdään tavoitteellisesti muttei totisina. Vakavaraisena ja vahvasti tulevaisuuteen katsovana työnantajana tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen työsuhde-etuineen mm. työsuhdepyörä-, virkistys- ja hyvinvointiedun. Lisäksi kuljetamme osaamistasi askeleen aikaansa edellä monipuolisin koulutuksin InCar-Akatemiassamme, jossa on mahdollista suorittaa mm. tutkintoon tähtääviä koulutusohjelmia ja ottaa toimialan uusin teknologia haltuun joustavasti oman työn ohessa.

Sinusta

Olet jo päässyt kartoittamaan osaamistasi ajoneuvojen vauriokorjauksen sekä eri varaosaohjelmien parissa.  Toivomme myös, että jakaisit kanssamme ensiluokkaisen asiakaspalveluasenteen. Lisäksi olet avoin ja myyntihenkinen joukkuepelaaja, mutta pidät myös itsenäisestä työskentelystä. Kykenet ottamaan jouhevasti haltuun erilaisia järjestelmiä ja toimintamalleja. Lisäksi järjestelmällinen työskentelyote on sinulle luontevaa. Tehtävää tukeva koulutustausta katsotaan eduksi. Onnistuaksesi tehtävässä sinun ei tarvitse olla supersankari – me perehdytämme sinut laadukkaasti tehtävään ja ruokimme sinua sopivasti uusilla haasteilla osaamisesi kasvaessa.

Kolahtiko?

Odotamme sinua jo innolla! Lähetä meille avoin hakemus palkkatoiveineen 15.12.2022 mennessä osoitteeseen: juha.mononen@incar.fi

Voit myös soittaa Juhalle tehtävään liittyen, p. 050 4722 070

Toimi kuitenkin pian, sillä täytämme tehtävän heti sen oikean löydyttyä!

Tutustu myös, mitä tulevat InCar-työkaverisi kertovat omasta työstään meillä osoitteessa: www.incar.fi/arvokasta

www.incar.fi

Työpaikan tiedot

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työn kesto vakituinen työsuhde
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus
Työpaikan osoite Aamuruskontie 6, Helsinki, Suomi
Tiedustelut Juha Mononen, juha.mononen@incar.fi
Haku päättyy 15.12.2022 23:00
Ilmoitus julkaistu 29.11.2022

Jätä hakemus: Varaosamyyjä, Helsinki

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.