Varaosamyyjä, pääkaupunkiseutu

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja toimialan kehityksen edelläkävijä, jossa yli 350 työntekijää saavat loistaa oman työnsä huippuosaajina yli 40 toimipisteessä ja 23 paikkakunnalla Suomessa ja osana Suvia-konsernia. Olemme elävä esimerkki siitä, että työyhteisö, jossa jokainen saa tilaa kehittää itseään, työtään ja yhteistä tekemistä voi saavuttaa yhdessä mitä tahansa!

Haluaisitko sinä kaivertaa kasvutarinaamme oman puumerkkisi? Siihen on nyt tarjolla loistava tilaisuus, sillä etsimme riveihimme varaosamyyjää pääkaupunkiseudulle.

Tehtävästä

Tarjoamme sinulle vastuullisen, tavoitteellisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset hyödyntämään monipuolisesti osaamistasi. Työviikkosi muodostuvat mm. varaosatilausten hallinnasta, hinnoittelusta, saapuvan tavaran vastaanotosta, kuljetustilauksista sekä varaston hallinnasta. Lisäksi olet yhteydessä tavarantoimittajiin mm. tarjouspyyntöjen osalta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Koska haluamme olla toimialamme kehityksen edelläkävijä huolehdimme siitä, että ammattilainen osaamisesi kulkee askeleen aikaansa edellä mm. InCar-akatemia-toiminnallamme. Työkavereiksesi saat mukavan, osaavan ja kannustavan työyhteisön, joka on kaiken toimintamme perusta. Mahdollistamme sinulle myös joustavat työehdot, joiden myötä pääset vaikuttamaan oman työsi ja aikataulusi suunnitteluun. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme myös monipuolisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia sekä yritys- että Suvia-konsernitasolla. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen ja tarjoamme laadukkaan työterveyshuollon.

Mitä toivoisimme sinulta?

Toivoisimme, että sinulla on jo useamman vuoden kokemus autoalalta, kokemusta eri automerkkien varaosaohjelmista sekä ymmärrystä autojen kolarivaurioiden korjaamisesta. Ensiluokkainen asiakaspalvelu on toimintamme kivijalka. Siksi toivoisimme, että jakaisit kanssamme asiakas- ja ratkaisukeskeisen palveluasenteen. Lisäksi olet avoin ja myyntihenkinen joukkuepelaaja, mutta pidät myös itsenäisestä työskentelystä. Onnistuaksesi tehtävässä sinun ei tarvitse olla supersankari – me perehdytämme sinut laadukkaasti tehtävään ja ruokimme sopivasti uusilla haasteilla osaamisesi kasvaessa. Lisäksi kykenet oppimaan nopeasti uusia järjestelmiä sekä toimintatapoja. Hyvät IT-taidot auttavat sinua menestymään tehtävässä. Tehtävää tukeva koulutustausta katsotaan eduksi.

Kolahtiko?

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi täyttämällä tietosi alla olevaan lomakkeeseen pienen esittelyn ja palkkatoiveen kera 2.6.2021 mennessä. Toimi pian, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa varaosapäällikkö Juha Mononen, p. 050 472 2070.

Työpaikan tiedot

Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työn kesto Yli 12 kuukautta
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite Aamuruskontie 6, Helsinki, Suomi
Tiedustelut Juha Mononen, juha.mononen@incar.fi
Haku päättyy 2.6.2021 23:59
Ilmoitus julkaistu 14.5.2021

Jätä hakemus: Varaosamyyjä, pääkaupunkiseutu

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.