Vauriokorjaamon työnjohtaja, Helsinki

Rekry-pääsivulle Vauriokorjaamon työnjohtaja, Helsinki – InCar Oy

InCar Oy hakee Helsinkiin

VAURIOKORJAAMON TYÖJOHTAJAA

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset monimerkkikorjaamon työnjohtajan tehtävät, asiakaspalvelu ja mahdollisesti vauriokorjauksen asiantuntijatehtävät.

Työn tehokas ja menestyksekäs hoitaminen edellyttää teknistä koulutusta, toivomme sinulla lisäksi olevan kokemusta auto- ja/tai korikorjauksesta sekä korjaamoprosessien tuntemusta.
Tehtävässä tarvitset asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta, markkinointihenkisyyttä ja halua tiimityöskentelyyn. Cabas -osaaminen sekä kielitaito ovat eduksi.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Työpaikkasi sijaitsee ensisijaisesti Helsingissä, työpaikan sijainti on neuvoteltavissa.

Työnantajana tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan toistaiseksi voimassaolevassa työsuhteessa sekä hyvän työympäristön ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi. Muistathan kertoa itsestäsi lyhyesti hakemuksen saate -kentässä.

Työpaikan tiedot

Työ alkaasopimuksen mukaan
Työn kestoyli 12 kuukautta
TyöaikaKokoaikatyö
Palkkaustyöehtosopimuksen mukaan
Työpaikan osoiteOrmuspellontie 5, 00700 Helsinki, Suomi
TiedustelutJyrki Lampinen, jyrki.lampinen@incar.fi
Haku päättyy28.2.2018 23:59
Ilmoitus julkaistu15.1.2018

Jätä hakemus: Vauriokorjaamon työnjohtaja, Helsinki

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, jpg, jpeg, png.
      Voi liittää CV:si tai kuvasi hakemukseesi. Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, jpg, jpeg, png. Max. 3 tiedostoa à 5MB.
    • Kirjoita tähän tekstikenttään työpaikkailmoituksessa mahdollisesti pyydettyjä tietoja tai muita lisätietoja liittyen hakemukseesi.
    Rekry-pääsivulle