Vastuullisuus – InCar

Ajamme parempaa huomista jo tänään

Me tiedämme, että meidän toimintamme jokainen osa on osa suurempaa kokonaisuutta. Suomen suurimpana vauriokorjaamisen ketjuna olemme tärkeässä tehtävässä: me määrittelemme tulevaisuuden suunnan timanttisten osaajien saatavuudesta vauriokorjaamisen laatuun ja innovaatiokykyyn saakka.

Ilmastonmuutos ja yhteiskunnalliset muutokset ovat heittäneet myös meille haasteen, jota ratkaisemme tosissamme.

Ympäristö, ihmiset ja johtaminen – vastuullisuusohjelmamme ajaa meitä parempaan huomiseen jo tänään.

Arvoketjumme

Näin hankimme

Hankkiessamme tavaroita ja solmiessamme kumppanuuksia teemme vastuullisia asioita kestävän huomisen puolesta. Tämän lisäksi pyrimme aina valmentavaan kumppanuuteen siten, että kehitämme omaa ja kumppaniemme toimintaa yhteistyössä vieden alan kehitystä eteenpäin.

Toimimme näin siksi, että tiedämme olevamme toisaalta alamme paras ja toisaalta alamme parhaiden kumppaneiden kanssa yhteistyössä. Näin varmistamme koko alan parhaan mahdollisen kehityksen ja luomme kestävää arvoa koko yhteiskunnalle.

Näin toimimme

Toimiessamme ja suunnitellessamme tulevaisuuden toimiamme keskitymme sekä kestävän kehityksen, sosiaalisen vastuullisuuden että yhteiskuntavastuullisuuden periaatteisiin. Mittaamme omaa toimintaamme ja raportoimme siitä läpinäkyvästi kaikille sidosryhmillemme. Viemme kestävän kehityksen suunnittelun uudelle tasolle Vihreän Korjaamon mallilla, joka otetaan käyttöön vuoden 2022 aikana ja laajennetaan koskemaan koko Suomea.

Otamme johtavan roolin tulevaisuuden osaajapulan ratkaisemisessa ja luomme kestäviä urapolkuja sekä kouluttautumisvaihtoehtoja oman koulutusohjelmamme InCar Akatemian kautta. Alan parhaat osaajat kouluttautuvat alalle meillä ja ovat palvelemassa Suomen autoilijoita meidän lippumme alla.

Näin palvelemme

Nostamme käsityöläisyyden ja timanttisen ammattitaituruuden vahvemmin vauriokorjaamisen keskiöön, koska alamme ei voi tuudittautua vaihtamaan osia, jotka voisi korjata. Me InCarissa korjaamme kaiken mitä voimme korjata vaarantamatta turvallisuutta tai korkean laadun periaatteitamme.

Käytämme alan ympäristöystävällisimpiä ja laadukkaimpia raaka-aineita, ja prosessimme on suunniteltu niin, että mitään ei mene hukkaan. Käytämme hyötyosia aina kun se on mahdollista sen sijaan, että kuormittaisimme ympäristöä turhaan tuotetuilla osilla. Koulutamme koko henkilöstömme sitoutumaan näihin periaatteisiin ja kehittämään niitä eteenpäin. Valitessaan InCarin, asiakas voi olla varma, että hän tekee hyvää sekä autolleen että ympäristölleen – eli itselleen!

Näin jälkihoidamme

Tuotamme arvokasta sisältöä kaikille sidosryhmillemme turvalliseen, tehokkaaseen ja ympäristökestävämpään autoiluun liittyen. Teemme niin siksi, että autoilun johtavina ammattilaisina meillä on usein parhain tieto erilaisista vinkeistä ja toimintatavoista, jotka vaikkapa pidentävät tuulilasin tai ylipäätään auton elinikää.

Olemme aina täydessä valmiudessa ohjaamaan ja opastamaan asiakkaitamme kohti parempia ratkaisuja autoiluun liittyen.

Meidän tapa toimia 2023
Toimittajan eettinen ohjesäännöstö

InCar on luotettava valinta niin asiakkaille kuin yhteistyökumppaneillekin. Sitoudumme InCarissa avoimeen kommunikaatioon ja liiketoimintaan.

Odotamme yhteistyökumppaneiltamme ammattitaitoa, luotettavuutta ja
tahtotilaa jatkuvaan innovaatioon ja tarjoamme itse samaa.

Vastuullisuusohjelman hankkeita

INNOVOINTI

Vihreä Osa

Vihreä Osa -projekti antaa hyötyosille uuden nimen ja ilmeen.

Asiakkaille tarjotaan tietoa ja mahdollisuutta valita korjattu, toimivaksi varmistettu osa täysin uuden sijasta.

UUDISTAMINEN

Vihreä Korjaamo

Vihreä Korjaamo-projektin tarkoitus on minimoida luontoon kohdistuva kuormitus korjaamotoiminnassa.

Vihreä Korjaamo huomioi ympäristöä aina energiasopimuksista ja käytetyistä pesuaineista alkaen.

OPPIMINEN

Vihreä Yhteisö

Vihreä Yhteisö on projekti, joka tuo sidosryhmät osaksi Suvia Groupin vastuullisuutta.

Kyselytutkimus auttaa meitä parantamaan yhteistyötä asiakkaidemme kanssa.

LUOTTAMUS

Vihreänäkyvyys

Vihreänäkyvyys on läpinäkyvyyden luomista eli tapa tarkastella yrityksen jokaista toimintavaihetta vastuullisuuden eri näkökulmista ja esittää ne ymmärrettävässä muodossa.

TIETOISUUS

Turvakilsat

Turvakilsat on osa vastuullisuusohjelmaamme. Turvakilsat -hankkeen kautta haluamme edistää turvallista ja vastuullista ajotapaa sekä ajotaitojen ylläpitämisen tärkeyttä.

Sivuston kautta tarjoamme vinkkejä sekä muuta ajoturvallisuuden teemaan liittyvää sisältöä!

SEURANTA

Vastuullisuusraportti

Tuotamme vastuullisuusraportin vuonna 2022 osana MB-rahaston vastuullisuusraporttia.

Vuoden 2023 keväällä tuotamme oman vastuullisuusraporttimme osana vuosikertomustamme.

Vauriokorjaamisen huomista tehdään tänään

Olemme kaikki osa samaa tulevaisuutta. Me InCarilla olemme vauriokorjaamisen tulevaisuuden rakentajia.

Suomen vahvimpana korjaamoketjuna myös me lähdemme nyt haastamaan totuttuja toimintatapoja ja luomaan uusia. Osana yritysvastuullisuusohjelmaamme luomme täysin uudenlaisen Vihreän Korjaamon mallin, johon kutsumme teidät mukaan.

Vihreän Korjaamon malli rakentaa Suomen ensimmäistä aidosti kokonaisvaltaisesti vastuulliseksi mietittyä vauriokorjaamon mallia. Sen sisällä keskitytään luomaan kestävämpiä prosesseja ja infrastruktuuria vauriokorjaamiselle korjausprosesseista jätteenkierrätykseen ja kumppanivalintoihin asti. Vihreä korjaaminen pyrkii nostamaan hyötyosien käyttöastetta sekä korjausastetta merkittävästi totuttua korkeammalle. Mallissa tehostetaan henkilöstön vastuullisuuskoulutusta ja kutsutaan organisaatio sekä asiakkaat mukaan kehitystarinaan.

Seuraa meitä somessa ja tule osaksi tarinaamme, kun rakennamme meidän kaikkien yhteistä tulevaisuutta!