Suomalainen InCar laajenee Keminmaalle ja Keravalle – InCar

Suomalainen InCar laajenee Keminmaalle ja Keravalle

Suomen vaivattomin vauriokorjaamoketju InCar laajenee jälleen. Uusina paikkakuntina ovat Keminmaa ja Kerava. Muutoksella ulotetaan kotimaiset vauriokorjaamopalvelut entistä laajemmin autoilijoiden käyttöön ja luodaan uusia työpaikkoja. InCar palvelee kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaita ja kaikkien automerkkien omistajia. Kaikki InCarin toimipisteet ovat myös vakuutusyhtiöiden valtuuttamia vahinkotarkastuspisteitä, ja vahinkotarkastukseen pääsee aina ilman ajanvarausta.

”Ostamme Pörhön Autoliikkeen vauriokorjaamisen liiketoiminnan Keminmaalla. Meillä on myös kumppanikorjaamo Torniossa, joten luomme samalla kattavan palveluverkoston pohjoissuomalaisten autoilijoiden palvelukseen. On hienoa, että pääsemme palvelemaan Meri-Lapin asiakkaita ja tekemään muutakin yhteistyötä Pörhön Autoliikkeen kanssa. Keravan toimipisteen myötä pääkaupunkiseudun asiakkaille avautuu taas uusi toimipaikka täysin palveluin”, InCarin operatiivinen johtaja Tommi Vatén toteaa.

Kaupan myötä pohjoisemman Suomen asiakkaiden ulottuville saapuu entistä vahvemmin laatustandardisoidut ja vaivattomat vauriokorjaamisen palvelumallit.
”Olemme vauriokorjaamisen etulinjan kehittäjä ja kannamme vastuuta koko alan kehittämisestä. Tuomme jatkuvasti ensimmäisenä suomalaisena toimijana uusinta diagnostiikkaa, teknologiaa ja prosesseja alalle. Koulutamme osaajia itse ja yhteistyössä alan kouluttajien kanssa. Luomme työpaikkoja sekä alalla toimiville konkareille että uusille kyvyille”, Vatén sanoo.