Tuulilasin korjaus ja vaihto – Lasipalvelu InCar

Maan kattavin lasipalveluverkosto

InCar hoitaa tuulilasien vaihdot, korjaukset ja lasikalibroinnit kaikkiin automerkkeihin ja malleihin 30 vuoden kokemuksella. InCar lasipalveluverkosto käsittää yli 60 toimipistettä ympäri Suomen.

Käytämme Saint-Gobain Sekurit lasituotteita, jotka on valmistettu samoilla määritteillä ja standardeilla kuin autotehtaille toimitettavat ensiasennuslasit.

Kiveniskemien korjaus kestää noin 20 minuuttia ja onnistuu odottaessa. Jos sinulla on lasivakuutus, on korjaus sinulle ilmainen. Me hoidamme korjaustiedot vakuutusyhtiölle puolestasi.

Laatuohjelma ja koulutus ammatitaidon perustana

InCar kuuluu kansainväliseen Sekurit Partner-laatuohjelmaan. InCar korjaamolla sinua palvelee Sekurit Academy -lasikoulutuksen käyneet lasiasentajat, jotka suorittavat lasinkorjaukset, lasinvaihdot sekä lasikalibroinnit ammattitaidolla ja autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti.

Joka toinen Euroopassa valmistettu auto on varustettu Saint-Gobain Sekurit-laseilla. Lasit vastaavat ensiasennustuotteita ja lasinvaihto ei vaikuta auton takuuehtoihin.

Autojen lisääntynyt turvatekniikka on osittain integroituna tuulilasiin. Lasien tutka- ja kamerajärjestelmät on aina vaihtotyön jälkeen kalibroitava, jotta ne toimivat asianmukaisesti ja auto olisi turvallinen käyttää. Tästä syystä lasin irrottaminen, asentaminen ja kalibrointi vaativat ammattitaitoa sekä viimeisimmät työkalut ja laitteet.

Tervetuloa InCar Lasipalveluun.

Etsi lähin InCar-autokorjaamo

Etsi km sijainnista