Lasipalvelu – Maan kattavin tuulilasipalveluverkosto

Maan kattavin lasipalveluverkosto ja paras tuulilasipalvelu

InCarin lasipalvelu hoitaa auton tuulilasien vaihdot, korjaukset ja lasikalibroinnit kaikkiin automerkkeihin ja malleihin yli 30 vuoden kokemuksella. InCarin lasipalveluverkosto käsittää yli 60 toimipistettä koko Suomessa. Olemme myös vakuutusyhtiöiden hyväksymä lasipalveluliike.

Käytämme Saint-Gobain Sekurit sekä Pilkington-lasituotteita, jotka on valmistettu samoilla määritteillä ja standardeilla kuin autotehtaille toimitettavat ensiasennuslasit. Tuulilasin vaihto InCarilla on nopeaa ja vaivatonta.

Tuulilasin vaihto tai korjaus nopeasti ja korkealaatuisesti

Kiveniskemän korjaus kestää vain noin 20 minuuttia ja onnistuu odottaessa. Tuulilasin vaihto vie yhden työpäivän. Jos sinulla on lasivakuutus, on korjauksen hinta sinulle ilmainen. Me hoidamme puolestasi autosi korjaustiedot ja muun yhteistyön vakuutusyhtiöiden kanssa.

Laatuohjelma ja koulutus ammatitaidon perustana

InCar kuuluu kansainväliseen Sekurit Partner -laatuohjelmaan. InCar-korjaamolla sinua palvelee Sekurit Academy -lasikoulutuksen käyneet lasiasentajat, jotka suorittavat lasin korjaukset, tuulilasin vaihdot sekä lasikalibroinnit vankalla ammattitaidolla ja eri autonvalmistajien ohjeiden mukaisesti. Näin voit olla varma, että esimerkiksi tuulilasin vaihto sujuu ilman ylimääräistä harmia.

Joka toisessa Euroopassa valmistetussa autossa on Saint-Gobain Sekurit -tuulilasi. Kaikki lasimme vastaavat ensiasennustuotteita ja lasinvaihto ei näin ollen vaikuta auton takuuehtoihin.

Oikein asennettu tuulilasi on auton turvatekniikan kulmakivi

Autojen lisääntynyt turvatekniikka on osittain integroituna myös tuulilasiin. Lasien tutka- ja kamerajärjestelmät on aina vaihtotyön jälkeen kalibroitava, jotta ne toimivat asianmukaisesti ja auto olisi turvallinen käyttää. Tästä syystä lasin irrottaminen, asentaminen ja kalibrointi vaativat ammattitaitoa ja tuulilasin vaihto suoritetaan viimeisimmillä työkaluilla ja laitteistoilla.

Jos sinulla on lasivakuutus, on tuulilasin korjaus sinulle ilmainen. Me hoidamme korjaustiedot vakuutusyhtiölle puolestasi. Tarkistathan lasivakuutuksesi voimassaolon, mikäli vakuutus korvaa korjauksen.

Tervetuloa InCarin lasipalveluun!

Etsi lähin InCar-autokorjaamo

Etsi km sijainnista