Vauriokorjaus – InCar

Vauriokorjaukset kaikkiin automerkkeihin

Kaikilta kolhuilta liikenteessä ei voi aina välttyä. Kolarin jälkeen on ensiarvoisen tärkeää, että auton turvallisuus säilyy ennallaan. InCarin kaikki autokorjaamot ovat vakuutusyhtiöiden valtuuttamia kolarikorjaamoja.

InCarin vauriokorjaamon korimestarit, autokorinkorjaajat sekä automaalarit takaavat juuri sinun autollesi turvallisen ja laadukkaan korjauksen lopputuloksen.

Voit korjauttaa autosi meillä auton merkistä tai vakuutusyhtiöstä riippumatta. Varaa aika vahinkotarkastukseen helposti joko soittamalla palvelukeskukseen tai korjaamolle, verkkopalvelustamme tai pienten vaurioiden osalta voit myös hoitaa tarkastuksen sähköisesti InCar-kameralla.

Auton vauriokorjaus prosessina

Vahinkotarkastus

Auton korjaus alkaa aina vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksessa auton vauriot kuvataan ja korjaamon työnjohtaja tekee vakuutusyhtiölle arvion korjauksen kustannuksista. Huolellisesti tehdyllä vahinkotarkastuksella varmistetaan, että korjauksen kesto ja kustannukset pysyvät arvioidulla tasolla. Vahinkotarkastuksen yhteydessä sovitaan korjausaika. Korjaamon työnjohtaja tilaa tarvittavat varaosat valmiiksi korjauksen ajankohdaksi. Vahinkotarkastuksen yhteydessä voidaan suorittaa myös ns. ensiapukorjaus, jotta auto säilyy liikennekelpoisena korjaukseen asti. Ensiapukorjaus on veloitukseton, kun auto korjataan InCarilla.

Auton luovutus korjaukseen

Asiakkaan luovutettua ajoneuvonsa korjaamolle, työnjohtaja jakaa työn korikorjaajalle tai alaan syvemmälle perehtyneelle autokorimestarille. Autokorinkorjaaja aloittaa korjauksen aina pesulla, jotta vauriot ovat paremmin havaittavissa. Tämän jälkeen auton vaurioituneet osat puretaan, jotta myös mahdolliset piiloon jääneet vahingot saadaan korjattua. Mikäli uusia vahinkoja löytyy, työnjohto ilmoittaa asiasta vakuutusyhtiöön. Näiden toimenpiteiden jälkeen auton varsinainen korjaus alkaa.

Laadunvalvonta

Auton korjauksen prosessissa eri vaiheiden suorittajat varmistavat aina edellisen vaiheen työn laadun. Näin varmistutaan että korjaus ei viivästy myöhäisten virheiden havaitsemisen vuoksi. Loppuviimein työnjohtaja käy asiakkaan kanssa auton korjauksen läpi, jolloin myös asiakas saa itse hyväksyä työn laadun.

Etsi lähin InCar-autokorjaamo

Etsi km sijainnista