Vahinkotarkastus – InCar

Auton korjaus liikkeelle vahinkotarkastuksella

Auton korjaus alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksessa auton vauriot selvitetään ja toimitetaan vakuutusyhtiöön korjausluvan saamiseksi. Huolellinen vahinkotarkastus takaa sujuvan korjausprosessin, tarvittavat osat saadaan tilattua valmiiksi ja korjaukselle varataan riittävä aika. Vahinkotarkastus on maksuton ja voit odottaa paikan päällä tarkastuksen ajan. Tarkastus vie aikaa noin 10-15 minuuttia. Vahinkotarkastuksessa käyminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Aiheuttiko raekuuro vaurioita autollesi?

Raekuurovauriot ovat usein todella pieniä lommoja ympäri autoa, jotka korjaamme edullisesti ja nopeasti PDR-tekniikalla. Lommojen pienuuden vuoksi erityistä tarkkuutta vaativan raekuurovauriotarkastuksen suorittaa PDR-asiantuntija ja siihen on syytä varata aikaa puolesta tunnista tuntiin. Raekuurotarkastus vie enemmän aikaa kuin tavallinen vauriotarkastus. Tarkastuksessa selvitämme raekuuron aiheuttamien vaurioiden vaativuusluokan ja toimitamme tämän tiedon vakuutusyhtiöösi.

Huolellinen vahinkotarkastus takaa sujuvan korjausprosessin ja korjaukselle varataan riittävä aika. Vahinkotarkastus on maksuton eikä sido sinua vielä mihinkään.

Tarkastamme ja korjaamme raekuurovaurioita pääkaupunkiseudulla kolmessa korjaamossa: Vantaan Airportissa, Espoon Kivenlahdessa ja Helsingin Herttoniemessä.

Veloituksettomaan vahinkotarkastukseen

Toimintaohjeita vahingon sattuessa

  • Tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöösi, jos vahinko ei ole toisen autoilijan aiheuttama.
  • Jos vahingonaiheuttaja on toinen auto, ota vastapuolen rekisterinumero ja yhteystiedot ylös.
  • Epäselvissä tapauksissa kutsu paikalle poliisi.
  • Käytä auto vahinkotarkastuksessa tai toimita kuvat korjaamolle InCar-kameran kautta.
  • Ilmoita korjaamolle korjausaikaa sopiessa, mikäli tarvitset sijaisauton korjauksen ajaksi.
  • Jos vahinko korjataan vastapuolen vakuutuksesta, tee vastapuolen vakuutusyhtiölle myös käyttötarveselvitys sijaisauton tarpeesta.
  • Missä tahansa vaiheessa autovahingon syntymisestä auton korjauksen valmistumiseen asti, voit olla yhteydessä palvelukeskukseemme.
    Varaa aika vahinkotarkastukseen

tai

Etsi lähin InCar-autokorjaamo

Etsi km sijainnista