Koukkukorjaus (PDR) eli lommon tai kolhun oikaisu ilman maalausta

Koukkukorjaus tai PDR-korjaus (Paintless Dent Repair) on menetelmä, jossa pienet lommot tai kolhut pyritään oikaisemaan maalauksen sijasta. Tavallisimpia tällaisia ovat esimerkiksi parkkipaikoilla syntyneet kolhut.

Koukkukorjauksen edellytykset ovat, että auton maalipinta tai pelti ei ole rikkoontunut sekä se, että auton tukirakenteet sallivat korjauksen. Koukkukorjauksessa ajoneuvossa oleva vaurio korjataan käsityönä siihen kuntoon kuin se oli ennen kolhua.

Aiheuttiko raekuuro vaurioita autollesi?

Korjaamme raekuurovaurioita nopeasti ja edullisesti PDR-tekniikalla. Varaa aika raekuurovaurion tarkastukseen nopeasti netissä.

Raekuurovaurioiden tarkastukset on keskitetty InCar Helsinki Herttoniemen ja InCar Espoo Kivenlahden toimipisteisiin.

Milloin koukkukorjaus voidaan suorittaa?

Kun auton maalipinta ei ole rikki, auton tukirakenteet eivät estä kolhun korjausta ja vauriokohdan maksimikoko on 30 cm.

Koukkukorjauksen hyötyjä ovat nopeus, edullisuus ja ympäristöystävällisyys.

Miten pääsen koukkukorjaukseen?

Voit tulla vahinkotarkastukseen näyttämään kolhuasi veloituksetta. Useimmiten koukkukorjauksessa ei tarvita vahinkoilmoitusta, sillä hinta korjaukselle jää alle omavastuun ja näin säästyt myös mahdollisilta bonusmenetyksiltä.

Maksuttomaan vahinkotarkastukseen ja koukkukorjaukseen voit varata kätevästi ajan verkossa. Vapaat ajat koko InCarin korjaamoverkoston osalta löydät klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Halutessasi voit varata ajan myös soittamalla palvelukeskukseen 0300 247 247.

Koukkukorjauksessa eli PDR-korjauksessa ei tarvitse huolehtia maalin sävyeroista, sillä maalausta ei tarvitse suorittaa. Tämä säästää aikaa, kustannuksia ja ympäristöä. Koukkukorjauksen kesto on pääsääntöisesti alle tunti.

Kysy lisää

Jani Niskanen – InCar

Jani Niskanen

PDR-palvelut

045 775 00261

jani.niskanen@incar.fi

Koukkukorjausammattilaistemme työnäytteitä

Etsi lähin InCar-autokorjaamo

Etsi km sijainnista