Lommon tai kolhun oikaisu ilman maalausta (PDR-korjaus)

PDR-korjaus (Paintless Dent Repair) on menetelmä, jossa pienet lommot tai kolhut pyritään oikaisemaan maalauksen sijasta. Tavallisimpia tällaisia ovat esimerkiksi parkkipaikoilla syntyneet kolhut.

PDR-kolhunoikaisun edellytykset ovat, että auton maalipinta tai pelti ei ole rikkoontunut sekä se, että auton tukirakenteet sallivat korjauksen. PDR-korjauksessa ajoneuvossa oleva vaurio korjataan käsityönä siihen kuntoon kuin se oli ennen kolhua.

Milloin PDR-korjaus voidaan suorittaa?

Kun auton maalipinta ei ole rikki, auton tukirakenteet eivät estä kolhun korjausta ja vauriokohdan maksimikoko on 30cm.

PDR-korjaustavan hyötyjä ovat nopeus, edullisuus ja ympäristöystävällisyys.

PDR-korjaus – lommon tai kolhun oikaisu ilman maalausta
Pienet lommot oikaisemme ilman maalausta PDR-menetelmällä.

Miten pääsen PDR-korjaukseen?

Voit tulla vahinkotarkastukseen näyttämään kolhuasi veloituksetta. Useimmiten PDR-korjauksessa ei tarvita vahinkoilmoitusta, sillä hinta korjaukselle jää alle omavastuun ja näin säästyt myös mahdollisilta bonusmenetyksiltä.

Vahinkotarkastukseen ja PDR-korjaukseen voit varata kätevästi ajan verkossa. Ajanvaraus on käytettävissä pääkaupunkiseudulla InCar Espoo Kivenlahden, InCar Helsinki Ala-Tikkurilan ja InCar Helsinki Herttoniemen korjaamoissa.

Halutessasi voit varata ajan myös soittamalla palvelukeskukseen 0300 247 247.

PDR-korjauksessa ei tarvitse huolehtia maalin sävyeroista, sillä maalausta ei tarvitse suorittaa. Tämä säästää aikaa, kustannuksia ja ympäristöä. PDR-korjauksen kesto on pääsääntöisesti alle tunti.

Kysy lisää

Jani Niskanen – InCar

Jani Niskanen

PDR-palvelut

045 77500 261

jani.niskanen@incar.fi

PDR-ammattilaistemme työnäytteitä

Etsi lähin InCar-autokorjaamo

Etsi km sijainnista