Lempääläistä meininkiä InCarin kumppanikorjaamossa – InCar

Lempääläistä meininkiä InCarin kumppanikorjaamossa

ABS1 Oy on InCarin kumppanikorjaamo Lempäälässä. ABS1:n Timur Inapshba kertoo heidän korjaamostaan, omasta työstään ja yhteistyöstä InCarin kanssa.  

“Meidän korjaamo perustettiin 2017. Aloitimme silloin vauriokorjaamona, mutta laajensimme toimintaa ja tällä hetkellä meiltä löytyy autokorjaamo, vauriokorjaamo/maalaamo sekä katsastuspalvelut. Aluksi meillä oli yksi pieni halli, mutta laajentaessa toimintaa laajensimme samalla tiloja. Nykyään meillä on 12-henkinen tiimi, joka tekee oikeastaan kaikkea, mitä auton ylläpito voi vaatia. Minä keskityn prosessien hallintaan ja kehittämiseen sekä vauriokorjaamoon.  

Parhainta tässä työssä on se, kun saa asiakkailta hyvää palautetta, niin netissä kuin ihan tiskilläkin. Etenkin nyt viime aikoina täytyy olla iloinen, kun positiivista palautetta tulee enemmän kuin koskaan.  

Talon sisällä voi löytyä monenlaisia ja toisistaan eriäviä visioita ja näkemyksiä, joka voi hankaloittaa toimintaa: tehdä yhtenäiseen ajatukseen pääsemisestä hankalaa. Meillä se ei tosin ole ongelma. Se on meillä sillä mallilla, kuten toivon. Yhteistyö InCarin kanssa on lähtenyt hyvin käyntiin. Minusta tämä yhteistyö oikeasti tuottaa tulosta, ja jos on jotain ongelmia tai jos apua tarvitaan, niin yhdellä soitolla selviää. 

Täytyy olla tyytyväinen.”  

Timur Inapshba

InCarin vauriokorjaamokumppani