InCar vahvistaa toimintaansa Pirkanmaalla

Tiedotearkistoon

Julkaistu: 22.3.2017

InCarin uusi toimipiste Pirkanmaalla sijaitsee Ylöjärvellä Elovainiontiellä. Ylöjärven toimipisteen myötä InCarin kapasiteetti ja palvelukyky Pirkanmaalla kasvavat merkittävästi. Omien toimipisteiden lisäksi InCarin korjaamoverkosto kattaa valtakunnallisesti 20 Partner-toimipistettä.

Ylöjärvellä InCar ostaa liiketoimintakauppana Automaalaamo J. Lindstedt Oy:n korjaamotoiminnan yhtiön nykyisissä toimitiloissa. Lindstedt on 1993 perustettu perinteikäs ja arvostettu automaalaamo ja korikorjaamo, jonka osaminen kattaa vaativatkin korivauriotapaukset. Lindstedt on palvellut asiakkaitaan kaikissa kolarivaurioiden korjauksissa pelti- ja muoviosien korjauksista maalauksiin.

Nykyiset toimitilansa Ylöjärven Elovainiolla Lindstedt rakennutti vuonna 2008, jotta yritys pystyi vastaamaan kasvavaan kysyntään ja laajentamaan toimintaansa. Samassa rakennuksessa toimii myös Elovainion Autohuolto, joka palvelee kaikissa muissa huoltoasioissa.

Kategoriat: Tiedotteet
Tiedotearkistoon