InCar työnantajana – InCar

InCar työnantajana

Oman näköinen InCar

Oletpa sitten työelämäsi ensiaskeleita ottava tulevaisuuden tähti tai toimialan kokenut konkari, haluamme mahdollistaa sinulle urapolun, joka kehittyy oman yksilöllisen elämäntilanteesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan, johon dynaamisesti kasvava valtakunnallinen verkostomme mahdollistaa monipuolisia mahdollisuuksia.

Koska tiedämme, että elämän kaaren varrelle mahtuu monenlaisia yksilöllisiä tilanteita, haluamme tukea työntekijöidemme työelämän ja vapaa-ajan välistä yhteensovittamista joustavilla työehdoilla. Uskomme näet, että metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan ja että hyvä kiertää varmasti koko työyhteisön läpi ruokkien kaikkien yhteistä onnistumista. Joskus myös elämän tilanne saattaa kuljettaa toiselle paikkakunnalle. Ei hätää! – me suhtaudumme kannustavasti työntekijöidemme sisäisiin siirtoihin toimipisteidemme välillä ja haluamme mahdollistaa vakaana työnantajana työelämän mittaisia työsuhteita.

Ammattitaito aina askeleen edellä

Jatkuva oppiminen yhdessä toimintaamme kehittäen mahdollistavat vahvan perustan kasvullemme osaavan ja ammattiylpeän henkilöstön voimin. Pidämme henkilöstömme osaamista aikaansa edellä monipuolisin osaamisen kehittämisen keinoin, koska tiedämme että jokainen meistä oppii asioita eri tavoin. Koko henkilöstöämme varten olevassa InCar-akatemiassamme, voit suorittaa erilaisten kurssien ja valmennusten lisäksi myös tutkintoon tähtääviä ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja joustavasti oman työsi ohessa.

Kannustava työyhteisömme perehdyttää sinut myös laadukkaasti tehtävääsi ja voit halutessasi kehittää omaa osaamistasi ajasta ja paikasta riippumatta verkko- oppimisympäristössämme.

Etsitkö kenties oppisopimusharjoittelupaikkaa jossa pääsisit näyttämään osaamistasi ja motivaatiotasi kasvaa alan ammattilaiseksi? Paikkasi riveistämme voit löytää myös joustavasti oppisopimuksella työskennellen, jonka aikana valmennamme sinut toimialan tulevaksi tähdeksi yhdessä valtakunnallisten oppilaitosyhteistyökumppaneidemme kanssa.

Toimialan kehityksen edelläkävijänä tarkkailemme aktiivisesti toimintaympäristöämme ja kehitämme huomisen osaamista jo tänään. Tavoitteenamme on, että ura InCarilla on potentiaalinen menestystekijä jokaiselle työntekijällemme.

Parhaimmat työpaikat rakennetaan yhdessä

Parasta on työkaverit

Jos työntekijöiltämme kysyy, mikä on parasta heidän työssään, on vastaus lähes 100 % parhaimmat työkaverit, joiden kanssa töissä saa olla mukavaa myös maanantaisin. Teemme töitä tosissaan mutta emme totisina – yhteen hiileen puhaltaen ja yrittäjämäisesti. Työyhteisössämme jokainen saa loistaa ja olla rohkeasti sitä mitä on.

Osallistava ja keskusteleva kulttuuri

Haluamme rakentaa InCarissa yhdessä onnistumisen kulttuuria, jossa vallitsee keskinäinen luottamus ja jossa esimiehet luovat työntekijöillemme parhaimmat mahdolliset onnistumisen edellytykset. Uskomme tiukan byrokratian sijaan yhteisöllisyyteen, jossa luomme yhdessä uusia ratkaisuja koko organisaatiota kuunnellen ja voimat yhdistäen. Kohtaamme toisemme kannustavasti ja kasvollisesti titteleihin tai toimintoihin katsomatta maanläheisellä yhdessä tekemisen meiningillä.

Turvallisesti kotiin – joka päivä

Turvallinen, terveellinen ja vastuullinen työyhteisö on jokaisen työntekijämme perusoikeus.  Koska toimintaympäristömme kehittyy koko ajan, tunnistamme yhdessä henkilöstömme kanssa aktiivisesti toimintaympäristömme riskitekijöitä ja opimme suojatumaan niiltä, jotta jokainen meistä voisi palata turvallisesti kotiin joka päivä. Lisäksi työskentelemme laadukkailla työvälineillä ja – menetelmillä ympäristönäkökulmat huomioiden. Tuemme työntekijöidemme työkykyä myös laadukkaalla työterveyshuollolla ja kehitämme työskentely-ympäristöämme tiiviissä yhteistyössä työsuojeluorganisaatiomme kanssa. Kohtelemme työntekijöitämme oikeudenmukaisesti ja noudatamme toiminnassamme lakeja ja työehtosopimusta.

Vakaa ja valtakunnallinen työnantaja

Uskomme, että toimialan laadukkain työntekijäkokemus on InCarin kasvutarinan tärkein elementti.  Haluamme olla työntekijöidemme luottamuksen ja sitoutumisen arvoisia ja toimialamme halutuin työpaikka.  Vakavaraisena ja valtakunnallisena työnantajana pidämme työntekijöistämme huolta myös mahdollistamalla kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen, ja mahdollisuuksilla vaikuttaa omalla työpanoksella ansion kehitykseen kannustavasti.