Tule mukaan kumppanikorjaamoverkostoomme – InCar

Kimppaan InCarin kumppaniksi?

Kiinnostaako liiketoiminnan ja osaamisen kasvattaminen vastuullisimman, vaivattomimman ja valtakunnallisimman vauriokorjaamoketjun kumppanina? Mahtavaa!

InCar Oy on vuonna 1991 perustettu ajoneuvojen vauriokorjaukseen ja automaalaukseen erikoistunut monimerkkikorjaamoketju. Palvelujamme käyttävät kaikki Suomessa toimivat vakuutusyhtiöt, yritykset ja kuluttaja-asiakkaat.

Työllistämme yli 400 autoalan ammattilaista yli 50 korjaamossamme. Korjaamme vuosittain noin 76 000 ajoneuvoa.

InCar – Suomen vaivattomin vauriokorjaamo

Suomen vaivattomin vauriokorjaamo

Tule mukaan kumppanikorjaamoverkostoomme

Kutsumme parhaista parhaimmat osaksi InCarin Kumppanikorjaamojen verkostoa! Olemme Suomen johtava vauriokorjaamoketju, joka ei palvele vain vaivattomimmin vaan myös vastuullisimmin ja valtakunnallisimmin läpi koko Suomen.

Johdamme koko alan kehitystä niin diagnostiikan, monimerkkikorjaamisen, vastuullisuuden kuin asiakaskokemuksenkin osalta. Olemme ylpeitä kotimaisuudestamme ja kehitämme suurella sydämellä suomalaista yhteiskuntaa kohti kestävää tulevaisuutta!

Yrittäjyyden arvostaminen on meillä verissä!

InCar on aloittanut vuonna 1991 perheyrityksenä ja kasvanut pienestä suureksi unohtamatta yrittäjähenkisyyttä. InCarin kumppanina et menetä itsenäisyyttäsi, vaan ainoastaan hyödyt valtakunnallisen huippuosaajien talon brändiä, osaamista, HR-tukea ja koulutustarjontaa sekä resursseja voittavan asiakaskokemuksen kehittämiseen!

Kumppanit saavat myös runsaasti teknistä tukea muun muassa korjausohjeiden, diagnostiikan ja sähköautojen prosessien suhteen. Lisäksi tarjoamme yhteistyömahdollisuuksia vakuutusyhtiö- ja yritysasiakkaiden kanssa, koulutusta sekä keskitetyn hankinnan kustannushyödyt.

Kumppanimme kertovat yhteistyöstä

Olemme perheyritys. Isäni perusti korjaamon 1965. Kaikki toimintamme on ehdottomasti tiimityöskentelyä. Meille on todella tärkeää, että työt tehdään kerralla oikein, eikä vain sinne päin. Olemme kiitollisia, että olemme löytäneet huippuammattilaiset tekemään tätä työtä. Vauriokorjaamon puolella on kova kontrolli, ja jos jokin ei istu omaan silmään, niin tehdään uusiksi. Ei päästetä viallista autoa pyörimään kylille. Se on ollut meillä periaate aina. Erittäin positiivista on päästä mukaan tällaisen ison toimijan kumppaniksi. Se on ollut meille erittäin piristävä asia.

Palkkasimme elokuun alussa uuden työntekijän vauriokorjaamon puolelle ja nyt haetaan jo toista. Se tuntuu hyvälle. Yhteistyö on ollut positiivinen kokonaisuus ja olemme iloisia, että lähdimme mukaan yhteistyöhön InCarin kanssa. InCarilla on hyvät prosessit ja sieltä saa tukea nopeasti.

Ari Liimatainen

Autokorjaamo Liimatainen Oy, InCar Kumppani Keuruu

Korjaamomme perustettiin vuonna 2017. Aluksi meillä oli yksi pieni halli, mutta laajentaessa toimintaa laajensimme samalla tiloja. Nykyään meillä on 12-henkinen tiimi, joka tekee oikeastaan kaikkea, mitä auton ylläpito voi vaatia.

Yhteistyö InCarin kanssa on lähtenyt hyvin käyntiin ja yhteistyö tuottaa oikeasti tulosta!

Timur Inapshba

ABS1 Oy, InCar Kumppani Lempäälä

Lähetä viesti tai soita meidän Mikalle, niin jutellaan lisää!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Mika Saastamoinen – InCar

Mika Saastamoinen

Kehityspäällikkö

044 307 3826

mika.saastamoinen@incar.fi