Tuulilasin vaihto – InCar

Tuulilasin vaihto

Mikäli tuulilasiin on syntynyt halkeama tai lasi on muutoin rikkoutunut, tulee tuulilasi vaihtaa uuteen. Tuulilasi on yksi auton kantavista rakenteista, joten ammattilaisen suorittama tuulilasin vaihto on ensiarvoisen tärkeää turvallisuuden kannalta.

Tuulilasin vaihtaminen hoituu InCarilla päivässä. Käytämme Saint-Gobain Sekurit tuulilaseja, jotka vastaavat valmistajan ensiasennuslaseja. Mikäli vakuutuksesi kattaa tuulilasivahingot, maksaa tuulilasin vaihto sinulle vain omavastuun verran. Mikäli olet epävarma tuleeko tuulilasi korjata vai vaihtaa, voit käydä näyttämässä sitä lähimmällä InCar-korjaamolla. Arvio lasin kunnosta on veloitukseton.

Tukijärjestelmät kuntoon InCarilla

Suuri osa kuljettajan tukijärjestelmistä sijaitsee tuulilasissa. Kuljettajan tukijärjestelmiä ovat erilaiset tutkat ja tunnistimet, joita löytyy nykyisin lähes kaikista autoista. Yleisesti käytössä olevia avustinjärjestelmiä ovat mm. adaptiivinen vakionopeudensäädin (ACC), kaista-avustin (LKA) sekä automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (AEB). Tästä syystä tuulilasin vaihto juuri oikeanlaiseen lasiin on koulutetun lasiasentajan tehtävä. Jotta kuljettajan tukijärjestelmät toimisivat oikein ja turvallisesti, InCarilla vaihdetuissa tuulilaseissa tukijärjestelmät kalibroidaan aina autovalmistajan ohjeiden mukaisesti.

Tuulilasin vaihtajan muistilista

  • Uusi lasinvaihdon yhteydessä aina myös pyyhkijänsulat. (Kuluneet sulat voivat naarmuttaa uutta lasia). Muista myös puhdistaa sulat aika ajoin.
  • Nappaa InCarilla käydessäsi mukaan lasilaastari mahdollisia tulevia vahinkoja varten ja säilytä sitä hanskalokerossa
  • Huolehdi talvella, että jääskrapa on hyväkuntoinen ja älä käytä muita menetelmiä (kuten lämpimällä sulattamista) jään poistamiseen
  • Lumia puhdistaessa, puhdista myös sulat mahdollisesta jäästä. Jää rikkoo sekä sulkia että lasia, jos sekaan on joutunut hiekkaa.

Etsi lähin InCar-autokorjaamo

Etsi km sijainnista