Tuulilasin vaihto – turvallisesti ja laadukkaasti InCarilla

Tuulilasin vaihto – kun lasin korjaus ei auta

Mikäli ajoneuvon tuulilasiin tulee halkeama tai auton tuulilasin vaurio on suuri, voi lasi olla pakko vaihtaa uuteen. Tuulilasi on yksi auton kantavista rakenteista, joten ammattilaisen suorittama tuulilasin vaihto on ensiarvoisen tärkeää myös turvallisuuden kannalta.

Lasin halkeama kannattaa korjata välittömästi. Verkkosivuiltamme voit varata ajan, jolloin tuulilasin vaihto sujuu mutkattomasti.

Tuulilasin vaihtaminen nopeasti ja tehokkaasti

Tuulilasin vaihto hoituu InCarilla päivässä. Käytämme Saint-Gobain Sekurit sekä Pilkington-tuulilaseja, jotka vastaavat valmistajan ensiasennuslaseja. Mikäli vakuutuksesi kattaa erilaiset tuulilasivahingot (kuten halkeama), tuulilasin vaihdon hinta sinulle on vain omavastuun verran.

Auton tuulilasissa oleva halkeama – maksuton kuntoarvio

Mikäli olet epävarma riittääkö tuulilasin korjaus vai pitääkö lasi vaihtaa, voit myös vain käydä näyttämässä tuulilasiin tullutta vauriota lähimmällä InCar-korjaamolla. Arviomme autosi tuulilasin kunnosta on veloitukseton.

Ajoneuvon tuulilasi ja tukijärjestelmät kuntoon InCarilla

Suuri osa kuljettajan tukijärjestelmistä sijaitsee tuulilasissa. Kuljettajan tukijärjestelmiä ovat erilaiset tutkat ja tunnistimet, joita löytyy nykyisin lähes kaikista autoista. Yleisesti käytössä olevia avustinjärjestelmiä ovat mm. adaptiivinen vakionopeudensäädin (ACC), kaista-avustin (LKA) sekä automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (AEB).

Tästä syystä tuulilasin vaihto juuri oikeanlaiseen lasiin on koulutetun lasiasentajan tehtävä. Jotta kuljettajan tukijärjestelmät toimisivat oikein ja turvallisesti, InCarilla vaihdetuissa tuulilaseissa tukijärjestelmät kalibroidaan aina autovalmistajan ohjeiden mukaisesti.

Tuulilasin vaihdon jälkeen – muistilista

Autosi pyyhkijänsulkien puhdistaminen

Auton lumitöiden yhteydessä tulee puhdista myös sulat mahdollisesta jäästä. Jää rikkoo sekä sulat että tuulilasit, jos sekaan on joutunut esimerkiksi hiekkaa.

Pyyhkijänsulkien uusiminen

Uusi tuulilasin vaihdon yhteydessä myös pyyhkijänsulat. Kulunut sulka voi naarmuttaa uuden tuulilasin pintaa. Hyvän pyyhkijänsulkaparin hinta on useimmiten muutamia kymmeniä euroja, mutta kannattaa sekä mukavuuden että turvallisuuden nimissä. Meiltä saat pyyhkijänsulat asennettuna autoon lasin vaihdon yhteydessä. Muista mainita tästä varatessasi aikaa lasin vaihtoon tai asioidessasi korjaamolla.

Vaurio tuulilasissa voidaan korjata lasilaastarilla

Nappaa InCarilla käydessäsi mukaan myös lasilaastari mahdollisia tulevia vahinkoja varten ja säilytä sitä hanskalokerossa.

Auton jääskrapa on tuulilasin ystävä

Huolehdi talvella, että jääskrapa on hyväkuntoinen ja älä käytä muita menetelmiä (kuten lämpimällä sulattamista) jään poistamiseen. Liikenneturva suosittelee, että ennen ajon aloittamista tulee varmistaa kaikkien lasien, mukaan lukien peilien, puhtaus. Lisäksi on tärkeää välttää jääraapan säilyttämistä auton jalkatiloissa, sillä se voi juuttua jarru- tai kaasupolkimen alle ja siten lisätä onnettomuusriskiä.

Autosi turvallisuus ja työn laatu on meille ensiarvoisen tärkeää

Me InCarilla panostamme turvallisuuteen ja tarjoamme asiakkaillemme nopeaa ja ammattitaitoista palvelua. Kun autosi tuulilasi tarvitsee korjausta tai vaihdon, valitse InCar, sillä me huolehdimme sekä autosi että matkustajien turvallisuudesta. InCarin tuulilasipalvelu varmistaa sekä autosi että matkustajien turvallisuuden. Voit luottaa työn laatuun, kun InCar vaihtaa tuulilasin – tuulilasin vaihto ei voi olla tämän vaivattomampaa!

Etsi lähin InCar-autokorjaamo

Etsi km sijainnista