Tervetuloa uuden ajan vauriokorjaamisen kumppanuuteen! – InCar

Hei siellä, arvoisa yrityspäättäjä!

Tervetuloa uuden ajan vauriokorjaamisen kumppanuuteen!

Etsitkö kumppania, joka auttaa sinua pitämään yrityksesi ajoneuvot liikkeellä havereista huolimatta? Kokonaan suomalainen InCar on täällä juuri sinua varten. Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen vahingonhoidon kolarista korjattuun autoon saumattomana palvelukokemuksena. Palvelukeskuksemme palvelee arkisin 8-18 välillä ja korjaamoverkostomme kattaa yli 50 korjaamoa 45 paikkakunnalla. Olemme siis aidosti valtakunnallinen vauriokorjaamisen tiimi juuri teille.

Hei siellä, arvoisa yrityspäättäjä!  Tervetuloa uuden ajan vauriokorjaamisen kumppanuuteen!

Vaivatonta. Valtakunnallista. Vastuullista.

Liity InCarin tyytyväisten asiakkaiden joukkoon ja anna meidän auttaa sinua pitämään ajoneuvosi liikenteessä. Ota yhteyttä tänään ja aloita yhteistyö kanssamme!

Asiantunteva tiimimme palveluksessasi

Meidän asiantunteva ja valtakunnallinen tiimimme on valmiina auttamaan sinua kaikissa vauriokorjausasioissa – pienistä lommoista ja naarmuista aina suuriin kolarikorjauksiin.

Lisäksi tarjoamme alan parasta tuulilasin korjauspalvelua, joka auttaa sinua säästämään aikaa ja rahaa. Tuulilasin korjaus on nopea ja edullinen tapa korjata pienet kiveniskut tai halkeamat ennen kuin ne kasvavat ja vaativat koko tuulilasin vaihdon.

Vaivatonta ja vastuullista kumppanuutta

Toimintaamme rytmittää vahva ja innovatiivinen vastuullisuusohjelma, jonka kautta varmistamme alan vastuullisimmat palvelut niin sinua palvelevan henkilöstön, ympäristön kuin yhteiskunnankin kannalta. Yhdessä sinun kanssasi luomme siis täysin uudenlaista vauriokorjaamisen premium-palvelua virtaviivaisesti ja dynaamisesti.

Yritysasiakkaamme autoilijoineen odottavat vauriokorjaamisen palvelulta nopeutta, helppoutta ja läpinäkyvyyttä – ja me tarjoamme juuri sitä! Kehitämme myös kaikkia osa-alueita yhdessä asiakkaidemme kanssa koko ajan, ja näin voimmekin luoda entistä parempaa asiakaskokemusta räätälöitynä juuri sinulle.

Meidän asiantunteva ja valtakunnallinen tiimimme on valmiina auttamaan sinua kaikissa vauriokorjausasioissa - pienistä lommoista ja naarmuista aina suuriin kolarikorjauksiin.

Vahingon haltuunotto 24/7 – neuvonta, ajanvaraus ja hinauspalvelut

Vahingontarkastus vaivattomasti etänä

Kaikki automerkit ja vakuutusyhtiöt

Oma asiakkuusvastaava

Alan viimeisin ADAS-osaaminen

Palveluauto, joka korjaa mahdollisuuksien mukaan myös sinun tiloissasi!

Merkki-ID mm. seuraaville merkeille: Land Rover, Jaguar, Opel, KIA, Mazda, Mitsubishi, Chervolet

Takuunalaiset korikorjaukset valmistajan ohjeiden mukaisesti

Erityisosaaminen mukaan lukien sähköautot ja vaativat alumiinikorjaukset

Osaaminen ja yhteydet asianmukaisiin diagnostiikkatöihin

Lähetä viesti tai meidän Markolle, niin jutellaan lisää!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Marko Heikkonen
Marko Heikkonen

Avainasiakaspäällikkö

0400 434 385

marko.heikkonen@incar.fi

Vauriokorjaamisen huomista tehdään tänään

Olemme kaikki osa samaa tulevaisuutta. Me InCarilla olemme vauriokorjaamisen tulevaisuuden rakentajia.

Suomen vahvimpana korjaamoketjuna myös me lähdemme nyt haastamaan totuttuja toimintatapoja ja luomaan uusia. Osana yritysvastuullisuusohjelmaamme luomme täysin uudenlaisen Vihreän Korjaamon mallin, johon kutsumme teidät mukaan.

Vihreän Korjaamon malli rakentaa Suomen ensimmäistä aidosti kokonaisvaltaisesti vastuulliseksi mietittyä vauriokorjaamon mallia. Sen sisällä keskitytään luomaan kestävämpiä prosesseja ja infrastruktuuria vauriokorjaamiselle korjausprosesseista jätteenkierrätykseen ja kumppanivalintoihin asti. Vihreä korjaaminen pyrkii nostamaan hyötyosien käyttöastetta sekä korjausastetta merkittävästi totuttua korkeammalle. Mallissa tehostetaan henkilöstön vastuullisuuskoulutusta ja kutsutaan organisaatio sekä asiakkaat mukaan kehitystarinaan.

Seuraa meitä somessa ja tule osaksi tarinaamme, kun rakennamme meidän kaikkien yhteistä tulevaisuutta!