Miten toimia vahingon sattuessa?

24/7 Vahinkoneuvonta numerosta 0300 247 247.

Toimintaohje vahingon sattuessa

Kolhun, kolarin tai liikennevahingon sattuessa vakuutusyhtiöiden käyttämä ajanmukainen vauriokorjaamomme palvelee niin korjauksissa, kuin vahinkoon liittyvissä paperitöissä ammattitaitoisesti ja nopeasti.

Vastapuolen ollessa aiheuttaja

  • Epäselvissä vahingoissa kutsu poliisi vahinkopaikalle.
  • Merkitse itsellesi muistiin vastapuolen tiedot, rekisterinumero, vahinkopäivä, vastapuolen vakuutusyhtiö sekä todistajat.
  • Huolehdi, että vastapuoli tekee vahinkoilmoituksen omaan vakuutusyhtiöönsä ja jos mahdollista niin pyydä itsellesi kopio.
  • Kaikissa tapauksissa tarkastamme autosi korjaamollamme. Sinun ei tarvitse tarkastuttaa sitä vakuutusyhtiösi tarkastusasemalla.
  • Mikäli tarvitset sijaisautoa korjauksen ajaksi, järjestämme auton toimipisteelle tuodessasi auton korjaukseen.

Kun olet itse aiheuttaja

  • Voit täyttää vahinkoilmoituksen sähköisesti verkkopalvelussamme. Palvelumme kattaa kaikki automerkit ja vakuutusyhtiöt. Voit täyttää vahinkoilmoituksen myös korjaamollamme, kun tuot autosi meille korjattavaksi. Tässä tapauksessa toimitamme vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöösi tai voit toimittaa sen myös itse.
  • Vakuutusyhtiöiden yhteystiedot ovat tämän sivun alaosassa, jos haluat soittaa vakuutusyhtiösi puhelinpalveluun tai lähettää vahinkoilmoituksen suoraan vakuutusyhtiöösi. Täytä vahinkoilmoitus myös tässä tapauksessa huolellisesti.

Sähköinen vahinkoilmoitus

Vahinkoilmoituspalvelullamme on mahdollista ilmoittaa liikenne- ja autovahinkotapauksissa kaikki vakuutusyhtiöiden vaatimat tiedot sekä omalta että tarvittaessa myös toisten osapuolien osalta. Sähköinen vahinkoilmoitus korvaa paperiset tai PDF-muotoiset lomakkeet. Täytä vahinkoilmoitus tästä.

 

Vakuutusyhtiöiden yhteystiedot

OP-Pohjola

Vakuutusyhtiö IF

Aktia

Turva

Säästöpankin vakuutukset

Lähi-Tapiola

Fennia kotitaloudet

Fennia yritykset

Pohjantähti

Folksam

TRYG

A-Vakuutus

POP Vakuutus