Tuulilasin korjaus odottaessa – nopea kiveniskemän korjaus

Tuulilasin korjaus odottaessa

Kiven tai nastan lentäessä tuulilasiin, saattaa lasiin syntyä ns. häränsilmä. Ensiapuna kiveniskemä kannattaa suojata lialta ja kosteudelta mahdollisimman pian. Tämän voi tehdä esimerkiksi läpinäkyvällä teipillä, tai InCarilta veloituksetta saatavalla lasilaastarilla.

Kiveniskemä tuulilasissa kannattaa korjauttaa aina mahdollisimman pian syntymisen jälkeen, jotta vaurio ei pääse leviämään ja mahdollisesti myös halkaise koko tuulilasia.

Tuulilasi on keskeinen turvallisuuskysymys

Kiveniskemän korjaaminen korostuu turvallisuuden näkökulmasta. Pienikin vaurio tuulilasissa voi heikentää lasin kestävyyttä ja altistaa matkustajat mahdollisille riskeille tiellä. Siksi suosittelemme korjaamaan kiveniskemän pian sen ilmaannuttua.

Tuulilasin kiveniskemän korjaus on nopea ja vaivaton toimenpide

Kiveniskemän korjaus tehdään yleensä odottaessa. Auton tuulilasin korjauksen kesto InCarin ammattitaitoisilta lasiasentajilta on noin 20–30min. Varaa aika palvelustamme helposti, ja me pidämme huolen, että pääset jatkamaan matkaasi mahdollisimman nopeasti.

Vakuutus turvaa, jos lasi vaurioituu

Mikäli vakuutuksesi kattaa tuulilasin vaurion, on kiveniskemän korjaus sinulle maksuton. Tuulilasin korjauksesta ei veloiteta omavastuuta eikä tuulilasin korjaus vaikuta mahdollisiin bonuksiin. Haluamme tehdä asiat helpoiksi ja selkeiksi. Korjauksen hinta on joka tapauksessa läpinäkyvä.

Tarjoamme myös neuvontaa vakuutuksiin liittyen ja autamme selvittämään, mitä vakuutusetuja voidaan hyödyntää, jos lasi pitää korjata.

Tuulilasin korjauksen hinta

Lasinkorjaus yksityisasiakkaat
Yhden kiveniskemän korjauksen hinta.
50€
Lasinkorjaus yksityisasiakkaat seuraavat
Seuraavien kiveniskemien korjauksen hinta, jos korjattavia kiveniskemiä on enemmän kuin yksi.
35€

Kiveniskemä tuulilasissa – korjaus vai vaihto

Kiveniskemä tuulilasissa voidaan yleensä korjata, mikäli se on kooltaan enintään kahden euron kolikon kokoinen. Lisäksi tuulilasin korjauksen onnistumisen edellytys on myös, että vaurio sijaitsee tuulilasin kirkkaalla alueella. Mustaa aluetta tuulilasin reunoissa kutsutaan silkkipainatusalueeksi, jossa olevan kiveniskemän korjausta ei suositella. Tarkastamme autosi lasin vaurion huolellisesti ja teemme yhdessä päätöksen korjauksesta tai vaihdosta.

Tuulilasi voidaan myös vaihtaa

Mikäli autosi tuulilasia ei voi korjata, tarjoamme laadukkaan ja nopean vaihtopalvelun. Voit luottaa siihen, että ajoneuvosi on täysin turvallinen liikenteessä myös, jos tuulilasi päätetään vaihtaa. Lue lisää tuulilasin vaihdosta tai varaa aika.

Tuulilasin korjaus hartsilla ja poraamalla

Tuulilasin kiveniskemän korjaus on nopea toimenpide, jolla rikkoutuneesta tuulilasista tehdään kestävyydeltään ja turvallisuudeltaan täysin ehjää lasia vastaava. On kuitenkin hyvä huomioida, että korjatusta kiveniskemästä jää aina pieni jälki, joka parhaimmillaan on lähes huomaamaton – jopa 90% parannus on aivan mahdollinen.

Tuulilasin korjaus tehdään aina hartsilla, joka paineen avulla saadaan työntymään kiveniskemän keskeltä lähteviin halkeamiin. Mikäli on myös epäilys, että vaurio tuulilasissa lähtisi leviämään voidaan laajeneminen pyrkiä estämään poraamalla tuulilasin vauriokohtaan pieni reikä. Hartsi kovetetaan lasiin UV-valon avulla.

Kovettamisen jälkeen mahdollinen auton tuulilasin pintaan jäänyt hartsi irrotetaan raaputtamalla ja korjaaminen on valmis. Tavoitteenamme on tarjota parasta mahdollista palvelua hyödyntäen alan viimeisimpiä tekniikoita.

Asiakkaillemme tarjotaan selkeät ohjeet tuulilasin jatkohoitoon. Noudattamalla näitä ohjeita voitte osaltanne vaikuttaa siihen, että tuulilasin kestävyys säilyy ja vältätte mahdolliset tulevat vauriot.

Asiakaspalautteemme ovat erittäin myönteisiä

Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukasta ja ammattitaitoista palvelua asiakkaillemme ja hoidamme tuulilasin korjauksen nopeasti ja tehokkaasti.

Asiakkaamme ovat ilmaisseet tyytyväisyytensä laadukkaaseen työn jälkeemme ja hyvään palveluumme. Voit tutustua tarkemmin asiakkaidemme kokemuksiin verkkosivuillamme jokaisen korjaamon omalla sivulla. Korjaamohakuun pääset tästä.

Etsi lähin InCar-autokorjaamo

Etsi km sijainnista