Töihin meille – InCar

Yli 400 tähden työpaikka

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla.

Vuosien saatossa yritys kasvaa motivoituneiden työntekijöiden ammattitaidolla, joille InCar on enemmän kuin pelkkä työpaikka. Se on tiivis ja perhemäinen työyhteisö, joka pitää huolta omistaan ja jättää asiakkaisiinsa lähtemättömän vaikutuksen kädenjäljellään, josta säteilee ammattiylpeys ja tekemisen ilo.

Tänä päivänä InCar on Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja toimialan kehityksen edelläkävijä, jossa yli 400 työntekijää saavat loistaa oman työnsä huippuosaajina yli 50 toimipisteessä ja 45 paikkakunnalla Suomessa.

Uskomme edelleen, että työyhteisö, jossa jokainen saa tilaa kehittää itseään, työtään ja yhteistä toimintaa erilaisia näkökulmia arvostaen voi saavuttaa yhdessä mitä tahansa!

Haluaisitko sinä kaivertaa ainutlaatuiseen kasvutarinamme oman puumerkkisi? Etsimme koko ajan kasvavaan joukkueeseemme motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä korikorjaajia, automaalareita, lasiasentajia, työnjohtajia, korjaamotyöntekijöitä ja laajaa kirjoa muita autoalan ammattilaisia. Katso kaikki avoimet työpaikkamme ja liity mukaan InCar perheeseen!