InCarista valtuutettu Jaguar Land Rover -vauriokorjaamo ja kesän aukioloajat – InCar

InCarista valtuutettu Jaguar Land Rover -vauriokorjaamo ja kesän aukioloajat

Suomen ainoa valtuutettu Jaguar Land Rover -vauriokorjaamo

InCar Vantaa Koivuhaka on nyt Suomen ainoa valtuutettu Jaguar Land Rover -vauriokorjaamo. Perusteellisen auditointi- ja koulutusprosessin tuloksena palvelemme Jaguar Land Rover -asiakkaita Suomen ainoana virallisena vauriokorjaamona näille perinteisille laatumerkeille.

Koulutukset, laiteinvestoinnit ja suora pääsy tehtaan tietojärjestelmiin takaavat vauriokorjauksen parhaat mahdolliset lopputulokset jotta auto säilyttää tehtaan korkeat laatustandardit ja turvallisuustekijät koko elinkaarensa.

Yhteistyömme virallisen jälleenmyyjän ja huoltopalveluita tarjoavan Sports Car Center Oy:n kanssa takaavat nopean, ammattitaitoisen ja merkkien perinteitä kunnioittavan vauriokorjausten laatutason. Yhdessä palvelemme Jaguar Land Rover -asiakkaita kaikissa autojen kolarivaurio- ja huolto/korjaustarpeissa.

Luonnollisesti käytämme kaikissa vauriokorjauksissa alkuperäisiä Jaguar Land Rover varaosia. Kesäaikana InCar Vantaa Koivuhaka palvelee 8–16.

Toimipisteiden aukioloajat

Toimipisteverkostomme palvelee asiakkaitamme läpi kesän. Suurimmassa osassa toimipisteitä aukioloajoissa ei ole muutoksia, mutta InCar Vantaa Ohtolankatu on auki arkisin klo 7–18 eikä sunnuntaipäivystystä ole kesäaikana. Sen sijaan Turussa Kuormakadulla sunnuntaipäivystys palvelee normaalisti klo 17–18.

Kesän aukioloajat löytyvät toimipisteiden sivulta.

Tuulilasivahingot

InCar on kehittämässä tuulilasien vaihtoon ja korjaukseen liittyvää tehokasta kokonaisuutta. Panostamme yhtiössämme ennen kaikkea laatuun ottaen huomioon autovalmistajien vaatimukset. Näihin vaatimuksiin pääsemme Sekurit Partner -laatuohjelmalla, jonka jokainen toimipaikkamme tulee läpikäymään.

Tuulilasien vaihdoissa toimintamme vastaa kaikkia autonvalmistajien standardeja ja vaatimuksia. Nykyaikaisten liimojen ansiosta ajoon voi lähteä turvallisesti neljän tunnin jälkeen, eikä autoa tarvitse seisottaa yön yli.