InCar – Suomen ainoa valtuutettu Jaguar Land Rover -vauriokorjaamo – InCar

InCar – Suomen ainoa valtuutettu Jaguar Land Rover -vauriokorjaamo

Autotehtaiden korkeiden laatustandardien vaatimuksesta vauriokorjaukset tulee suorittaa vain sertifioiduissa korjaamoissa autojen turvallisuuden ja koritakuun säilyttämiseksi. InCarin henkilöstön jatkuva kouluttautuminen, laiteinvestoinnit ja suora pääsy tehtaan tietojärjestelmiin takaavat vauriokorjaukselle parhaan mahdollisen lopputuloksen.

InCarin maanlaajuinen toimipisteverkosto mahdollistaa, että auto saadaan korjaukseen missä tahansa päin Suomea. Toimipisteet löytyvät klikkaamalla tästä. Lue lisää Jaguar Land Rover -vauriokorjauksesta.

Kaikki apu Jaguar Land Rover -vauriokorjauksiin yhdestä numerosta 0300 247 247 (24/7) tai sähköpostilla jlr@incar.fi.


Lisätiedot:
JLR Aftersales Manager Mikko Miettinen, p. 040 779 7466, mikko.miettinen@inchcape.fi
Aluejohtaja Jyrki Lampinen, p. 0400 558 934, jyrki.lampinen@incar.fi
InCar palvelukeskus, Tytti Lindberg, p. 050 342 6172, tytti.lindberg@incar.fi