Autokorjaamoketju InCarin kaupalliseksi johtajaksi Jussi Kattelus

Tiedotearkistoon

Julkaistu: 13.2.2018

InCar Oy on nimittänyt 1.2.2018 alkaen kaupalliseksi johtajakseen ja johtoryhmän jäsenekseen Jussi Katteluksen (KTM). Hän siirtyy tehtävään NF Fleet Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä.

Katteluksella on pitkä kokemus ajoneuvorahoituksesta sekä vakuutusalalta. ”Olemme innoissamme saadessamme tämän tason ammattilaisen mukaan kehittämään toimintaamme. Katteluksen pitkä kokemus ja laaja-alainen osaamisensa tukevat InCarin kasvustrategiaa” kuvailee InCarin toimitusjohtaja Marko Jussila.

”InCar on alallaan menestyvä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa oleva yritys ja siksi aloitankin innolla uudessa tehtävässäni. InCarin korkeat laatuvaatimukset ja asiakaslähtöinen ote luovat vahvan pohjan kasvulle ja menestykselle” kertoo Jussi Kattelus.

Kategoriat: Tiedotteet
Tiedotearkistoon