InCar vahvistaa palveluverkostoaan Espoossa – InCar

InCar vahvistaa palveluverkostoaan Espoossa

Kaupan yhteydessä kaikki AutoDentin työntekijät siirtyvät InCarin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

”Espoon alueella vauriokorjauksen kysyntä on suurta ja nykyisten kahden InCarin toimipisteen kapasiteetti on sesonkiaikana ollut riittämätön. Nyt tehdyn liiketoimintakaupan myötä saamme kaivattua lisäkapasiteettia ja pystymme entistä paremmin palvelemaan niin yritys- kun yksityisasiakkaitamme läntisellä pääkaupunkiseudulla” perustelee InCarin pääkaupunkiseudun aluejohtaja Jyrki Lampinen.

AutoDent on alallaan osaava ja hyvämaineinen toimija jonka vauriokorjaus- ja automaalaamotoiminta täyttää lähtökohtaisesti InCarin tiukat laatu- ja palvelutasokriteerit” kertoo InCarin toimitusjohtaja Marko Jussila.


InCar on vuonna 1991 perustettu autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja huoltoihin erikoistunut yritys, jolla on 26 toimipistettä 21 paikkakunnalla, 225 työntekijää sekä lisäksi 17 InCar-partnerin valtakunnallinen kumppaniverkosto. Yhtiön palveluja käyttävät kaikki Suomessa toimivat johtavat vakuutusyhtiöt, yritysasiakkaat, sekä kuluttaja-asiakkaat. InCar korjaa vuosittain 30 000 autoa.