InCar vahvistaa asemaansa Suomen suurimpana vauriokorjaamoketjuna – InCar

InCar vahvistaa asemaansa Suomen suurimpana vauriokorjaamoketjuna

Kapasiteetti kasvaa Joensuussa

InCar Oy on ostanut Joen Korimestarit Oy:n korjaamoliiketoiminnan 1.5.2018. Yrittäjät Kari Matikainen ja Juha Kainulainen henkilökuntineen siirtyvät InCarin palvelukseen. InCar jatkaa Joensuussa kahdella vauriokorjaamolla. Jukolankadun vauriokorjaamo keskittyy jatkossa enemmän hyötyajoneuvojen korjaukseen ja uudesta Joensuun toimipisteestä tulee täyden palvelun vauriokorjaamo ja maalaamo kuluttaja-, vakuutusyhtiö- ja yritysasiakkaille. ”Joen Korimestarit Oy:n vahva osaaminen ja maine vakuutti meidät yhdistämään voimamme ja Karin aloittaessa vetäjänä Joensuu-Kuopio-alueella, uskomme että saamme lisäbuustia koko alueelle”, perustelee InCarin operatiivinen johtaja Tommi Vatén.

InCar aloittaa toiminnan Hämeenlinnassa

InCar aloittaa vauriokorjaus- ja maalausliiketoiminnan Hämeenlinnassa. Uuden korjaamon rakennustyöt ja henkilökunnan rekrytointi on käynnissä ja toiminta aloitetaan kesän alussa. ”Hämeenlinna on meille tärkeä markkina-alue ja haluamme tulla sinne missä asiakkaamme jo ovat,” kertoo InCarin kaupallinen johtaja Jussi Kattelus.

Oulun Limingantulliin toimipiste

InCar avaa Ouluun toisen toimipisteen vahvistaakseen alueellista peittoa. Toiminta on jo osittain käynnissä ja tiedotamme asiakkaitamme remontin etenemisestä. Kun tilat on saatu valmiiksi, avaamme uuden InCarin brändin mukaisen toimipisteen keskeiselle paikalle Oulun Limingantulliin. ”Jatkamme vahvaa kasvua ja uusien toimipisteiden avaaminen tukee strategiaamme. InCarin tavoite on olla maan johtava vauriokorjaamopalveluiden tuottaja ja alan paras yhteistyökumppani”, kuvailee InCarin operatiivinen johtaja Tommi Vatén.


InCar on vuonna 1991 perustettu autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja huoltoihin erikoistunut yritys. InCarilla on 30 toimipistettä 21 paikkakunnalla, yli 250 työntekijää sekä lisäksi 17 InCar – partnerin valtakunnallinen kumppaniverkosto. Yhtiön palveluja käyttävät kaikki Suomessa toimivat johtavat vakuutusyhtiöt, yritysasiakkaat sekä kuluttaja-asiakkaat. InCar korjaa vuosittain yli 30 000 autoa.