Kari Kaaja autokorjaamoketju InCarin aluejohtajaksi – InCar

Kari Kaaja autokorjaamoketju InCarin aluejohtajaksi

Karin vastuulle tulee yhdessä Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Wimanin kanssa henkilökunnan koulutusohjelma InCar Academy. Ohjelma alkaa syksyllä 2018 ja sen  tarkoituksena on kehittää henkilöstön ammatillista osaamista.

”Koko vauriokorjaamoala on isossa murroksessa ja olen innoissani lähdössä luotsaamaan Pirkanmaata, Hämettä sekä Keski-Suomen aluetta alan parhaan toimijan matkaan. Koulutusohjelmasta tulee iso osa InCarin tulevaisuutta ja henkilöstön kehittäminen luo vakaan pohjan InCarin kasvulle” kertoo Kari Kaaja.

”Olemme koko InCarissa erittäin tyytyväisiä saadessamme yhden alan tunnetuimmista osaajista mukaan joukkoomme. Karilla on valtava kokemus vauriokorjauksesta ja uskomme että otamme yrityksenä ison harppauksen eteenpäin kun lähdemme systemaattisesti kehittämään sisäistä koulutusjärjestelmää” sanoo InCarin operatiivinen johtaja Tommi Vatén.