InCar ostaa Delta Auton vauriokorjaamoliiketoiminnan – InCar

InCar ostaa Delta Auton vauriokorjaamoliiketoiminnan

Liiketoimintakaupan myötä InCar-ketjun vauriokorjaamoverkosto vahvistuu kahdeksalla toimipisteellä, joista suurimmat sijaitsevat keskeisillä markkina-alueilla pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa.

”InCarin tavoitteena on olla Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja Delta Auton kanssa tehtävän autoliikeyhteistyön kautta pääsemme entistäkin lähemmäksi autoilevaa asiakastamme ja pystymme tuottamaan valtakunnallisesti entistä kattavampia palveluja”, sanoo InCar Oy:n toimitusjohtaja Marko Jussila.

”Nyt tehty kauppa on johdonmukainen osa Delta Auton strategiaa keskittyä ensisijaisesti uusien autojen myynti- ja huoltopalveluihin. Erityisen tyytyväisiä olemme siitä, että InCarin kanssa tehdyn sopimuksen avulla pystymme jatkossakin varmistamaan asiakkaillemme korkealaatuiset vauriokorjaamopalvelut kaikissa Delta Auton toimipisteissä”, toteaa Delta Auton toimitusjohtaja Pekka Ryynälä.

Lisätietoja:

  • Marko Jussila, toimitusjohtaja InCar Oy p. 040 5440810
  • Tommi Vatén, operatiivinen johtaja InCar Oy p. 0400 707501
  • Pekka Ryynälä, toimitusjohtaja Delta Auto p. 0400 505875
  • Ville Schreck, liiketoimintajohtaja, jälkimarkkinointi Delta Auto p. 040 3426283

InCar on vuonna 1991 perustettu autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja huoltoihin erikoistunut yritys. InCarilla on 38 toimipistettä 24 paikkakunnalla, noin 300 työntekijää sekä lisäksi 17 InCar – partnerin valtakunnallinen kumppaniverkosto. InCar korjaa vuosittain 40 000 autoa. Yhtiön palveluja käyttävät kaikki Suomessa toimivat johtavat vakuutusyhtiöt, yritysasiakkaat sekä kuluttaja-asiakkaat. InCar on osa suomalaista A-Katsastus Groupia.

Delta-konserni on toiminut vuodesta 1937. Täyden palvelun autoliikeketju Delta Auto myy ja huoltaa Kia-, Mitsubishi-, Mazda- ja Opel-autoja paikkakuntakohtaisesti 18 toimipisteessään noin 400 ammattilaisen voimin. Delta tarjoaa lisäksi huoltopalveluja kaikille merkeille. Delta Auto on myös maan suurimpia käytettyjen autojen myyjiä: www.delta.fi