InCarin kolme uusinta toimipistettä auki 1.8. alkaen – InCar

InCarin kolme uusinta toimipistettä auki 1.8. alkaen

Tärkeillä markkina-alueilla Tampereella ja Turussa InCar vastaa kysyntään tuplaten paikallisen kapasiteettinsa sekä henkilöstön lukumäärän. Uudet vauriokorjaamot toimivat Deltan edustamien automerkkien merkkikorjaamoina ja sen lisäksi ne palvelevat kaikkia InCarin asiakkaita automerkistä riippumatta.

Elokuun alussa InCarin palveluksessa aloittaa myös kaksi uutta aluejohtajaa: Petri Isokyykö vastaa InCarin Varsinais-Suomen ja Satakunnan toimipisteiden toiminnasta sekä kehittämisestä. Kari Kaaja toimii Pirkanmaan ja Hämeenlinnan aluejohtajana sekä kehittää InCarin sisäistä InCar Academy -koulutusohjelmaa. Molemmilla uusilla aluejohtajilla on pitkä kokemus autoalan jälkimarkkinointitehtävistä ja he täydentävät osaamisellaan InCarin asemaa valtakunnallisesti kattavimpana ja palveluiltaan monipuolisimpana autojen vauriokorjaamoketjuna.

Yhteystiedot:

InCar Forssa
Hämeentie 35
30100 Forssa
puh. 0300 247 282
forssa.delta@incar.fi

InCar Tampere Lakalaiva
Lakalaivankatu 1
33840 Tampere
puh. 0300 247 278
tampere.delta@incar.fi

InCar Turku Vätti
Rieskalähteentie 71
20300 Turku
puh. 0300 247 277
turku.delta@incar.fi


InCar on vuonna 1991 perustettu autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja huoltoihin erikoistunut yritys, jolla on 32 toimipistettä 21 paikkakunnalla, 300 työntekijää sekä lisäksi 17 InCar-partnerin valtakunnallinen kumppaniverkosto. Yhtiön palveluja käyttävät Suomen suurimmat yritys- ja rahoitusasiakkaat, kaikki Suomessa toimivat johtavat vakuutusyhtiöt sekä kuluttaja-asiakkaat. InCar korjaa vuosittain yli 30 000 autoa. InCar Oy kuuluu A-Katsastus Groupiin. www.incar.fi, www.a-katsastus.com