Korjaamotoimintamme jatkuu edelleen turvallisena – InCar

Korjaamotoimintamme jatkuu edelleen turvallisena

InCarin palvelut asiakkaiden tukena

Erityisesti pienten vaurioiden osalta suosittelemme asiakkaitamme suorittamaan vahinkotarkastuksen InCar-kamera palveluamme hyödyntäen. Kuvat saa lähetettyä suoraan korjaamolle, eikä vahinkotarkastuksessa tarvitse käydä paikan päällä. Suuremmissa autovahingoissa kannattaa edelleen käydä korjaamolla yleisiä hygieniasuosituksia noudattaen.

Myös InCarin vahinkoneuvonta palvelee puhelimitse 24/7, mikäli autovahingosta ja sen korjaamisesta herää kysymyksiä. InCar.fi-verkkosivusto tarjoaa kokonaisuudessaan kattavat mahdollisuudet olla suoraan korjaamoon yhteydessä ilman korjaamolla käyntiä.

Henkilöstöstä ja asiakkaista huolehtiminen

InCarin henkilöstö huolehtii erityistä tarkkuutta noudattaen hyvästä hygieniasta ja asiakaskohtaamisten yhteydessä pidättäydymme kättelyistä.

Luonnollisestikaan sairaana töihin ei saa tulla, jonka lisäksi kehottaisimme myös asiakkaitamme siirtämään korjaustaan myöhemmäksi, mikäli vointi tuntuu sairaalta. Toivomme asiakkaitamme myös käyttämään asiakastiloissamme saatavilla olevia desinfiointituotteita.

Hygienia autoissa

Vaikka altistumiseen vaaditaan suora kontakti sairastuneen kanssa, haluamme palauttaa asiakkaillemme korjatut autot myös sisältä siistittyinä ja kosketuspinnat desinfioituna.

Tervetuloa InCarille!