Parhaat joululahjaideat autoilijalle – InCar

Parhaat joululahjaideat autoilijalle

Kokoa oma turvavarustepaketti

Jokaisessa autossa tulisi olla oma turvavarustesettinsä matkustamisen turvallisuuden takaamiseksi. Kokoa itse käytännöllinen paketti esimerkiksi seuraavista tuotteista valiten: huomioliivi, pieni ensiapulaukku, tuulilasin jäänpoistoaine, varoituskolmio, lapaset, työkalusarja, lapio, pieni tunkki ja pulttiavain mahdollista renkaanvaihtoa ajatellen.

Puhdas auto tuo lisää iloa ajamiseen

Kun auto on sisältä puhdas, myös matkustaminen sillä on mukavampaa. Hyvän auton sisäpintojen huoltopaketin saa koottua lasinpuhdistusaineesta, sisätilojen muoveille tarkoitetusta puhdistusaiheesta ja mikrokuituliinoista, joista riittää yksi on tarkoitettu laseille, yksi sisäpinnoille ja yksi kiillotusta varten. Jos haluat antaa lahjaksi jotain isompaa, on tekstiilipesuri kangaspenkkejä varten tai imuri autotalliin erinomainen idea perusteellista puhdistusta varten!

Paukkupakkasten varalle

Näin talviaikaan kaikki kylmyyttä ja jäätä vähentävät varusteet ovat erinomaisia lahjaideoita! Esimerkiksi tuulilasinsuoja helpottaa joka-aamuista ikkunoiden raappaamista. Hyvä raappa ja riittävän pitkällä varrella varustettu harja ilahduttavat myös lumisina päivinä – tiesitkö, että raappoja löytyy myös lapasella varustettuna? Hauska lahjaidea on myös pehmoinen ratinsuojus, joka pitää kuskin kädet lämpiminä.

Merkkiuskollisen kuskin toivelahja

Jos lähipiiristäsi löytyy tietyn merkin vannoutuneita kuskeja, hyviä lahjaideoita ovat kyseisen automerkin oheistuotteet, kuten kahvimuki, avaimenperä tai t-paita. Oheistuotteita saa netistä tilaamalla ja kyseisen automerkin myyntiin erikoistuneista autoliikkeistä.

Iloa lahjakorteilla

Tuntuuko lahjansaajalta löytyvän jo kaikki tarvittava tai oma asiantuntemus ei riitä juuri sen toivotun lahjan hankkimiseen? Hyvä, personoitu ja joulukortin väliin kivasti sujahtava lahja on lahjakortti palveluun, kuten autopesuun ja -vahaukseen, tai esimerkiksi varaosaliikkeeseen. Varaosaliikkeen lahjakortilla lahjansaaja voi itse hankkia juuri tarvitsemansa ja haluamansa osat, eikä ostajan tarvitse pohtia eri vaihtoehtojen välillä.

Joulun toivekirja pakettiin

Paljon ajava ilahtuu myös aiheeseen liittyvästä kirjallisuudesta. Valikoi kirjakaupasta esimerkiksi tietystä automerkistä kertova teos tai Suomen parhaita matkakohteita esittelevä opas. Näiden kanssa on ihana uppoutua jouluna automerkin saloihin, helpottaa matkakuumetta ja suunnitella jo tulevia reissuja!

Toivotamme kaikille hyvää joulun aikaa ja turvallisia ajokilometrejä myös uuteen vuoteen! Jos lomareissulla tulee mutkia matkaan, me olemme täällä apunasi. Lähimmän toimipisteesi löydät täältä. Myös palvelukeskuksemme palvelee joulun pyhät ympäri vuorokauden numerossa 0300 247 247