InCar laajenee Raumalle – InCar

InCar laajenee Raumalle

Narvi-Auton Eetu Narvila jatkaa InCarilla Länsi-Suomen alueen korjaamopäällikkönä. ”On hieno fiilis päästä astumaan uudenlaisiin saappaisiin. InCar tarjoaa koko henkilökunnallemme hyvät mahdollisuudet kehittää jatkossa omaa osaamistaan”, kuvailee Narvila.

InCar Rauma tulee kasvattamaan InCarin verkostoa länsirannikolla. InCarilla on toimipisteitä Turussa ja Porissa. Lisäksi rannikkokaupungeista InCar löytyy Vaasasta ja Kokkolasta. ”Rauma on meille tärkeä strateginen markkina-alue. Haluamme olla helposti saatavilla kaikille Suomen autoilijoille. Narvi-Auto on meille juuri oikea kivijalka Raumalle rantautumiseen”, taustoittaa InCarin operatiivinen johtaja Tommi Vatén.

InCar viettää juhlavuotta 30-vuotisen toimintataipaleen kunniaksi. Juhlavuoden kruunasi viime vuoden lopulla myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä. ”Tuntui turvalliselta ratkaisulta uskoa liiketoiminta kotimaisen, kehittyvän yrityksen käsiin”, päättää Narvila.