Pirkanmaalta maineikas korjaamo InCarille – InCar

Pirkanmaalta maineikas korjaamo InCarille

InCar on ostanut 1.6.2021 KolarimaalausCenter Oy:n liiketoiminnan Kangasalla. InCar vahvistaa kaupalla Tampereen alueen vauriokorjaamoverkostoaan, tarjoten palveluita jatkossa kuudella korjaamolla. KolarimaalausCenter Oy on paikallinen ja tunnettu yritys, joka tarjoaa kaikkia vauriokorjauspalveluita. Kaupan yhteydessä InCarin henkilöstön määrä kasvaa 9:llä.

”Toimintaamme ohjaa ammattiylpeys ja halu palvella asiakasta. Yrityskaupan kautta saamme lisätukea liiketoiminnan paikalliseen kehittämisen sekä henkilökunnan koulutukseen. Samalla näen urakehityksen mahdollisuudet Suomen johtavassa vauriokorjaamoketjussa erittäin kiinnostavana asiana” kertoo yrittäjä Joonas Lampinen.

”Olemme erittäin tyytyväisä saadessamme KolarimaalausCenterin osaksi InCar verkostoa. Yrityksellä on paikallisesti erittäin hyvä maie laadukkaana korjaamona, jossa myös yrittäjän innostava tekeminen välittyy henkilökuntaan ja asiakkaisiin.” kertoo InCar Oy:n operatiivinen johtaja Tommi Vatén.

InCar on vuonna 1991 perustettu Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja toimialan kehityksen edelläkävijä, jossa yli 350 työntekijää saavat loistaa oman työnsä huippuosaajina yli 40 toimipisteessä ympäri Suomen. InCarin palveluihin kuuluvat vauriokorjaus, automaalaus sekä lasipalvelut. InCarille on myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu-merkki.