InCarille uusi palvelu liiketoimintakaupan myötä – InCar

InCarille uusi palvelu liiketoimintakaupan myötä

InCar Oy on ostanut AutoDent Oy:n kolhukorjausliiketoiminnan. Kaupan myötä InCar Oy:n palvelukseen siirtyy yhteensä 7 kolhukorjauksen ammattilaista. Palvelu kattaa aluksi pääkaupunkiseudun Turun ja Tampereen, ja jatkossa kaikki suurimmat kaupungit.

Kolhukorjaus (PDR korjaus, paintless dent repair, eli maaliton lommon korjaus) on Euroopassa kasvussa oleva korjaustapa, jolla pienet kolhut saadaan korjattua ilman osien vaihtoa ja maalausta. Korjaustapa säästää aikaa, rahaa ja ympäristöä. Yleisesti korjaus saadaan tehtyä työpäivän aikana ja korjausjälki on erinomainen.

”Kolhukorjaus on nykyaikainen, nopea ja ekologinen tapa korjata autojen pieniä kolhuja. Meillä on tavoitteena löytää jatkuvasti markkinoille parhaiten sopivat tuotteet ja palvelut, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea ikävissä kolaritilanteissa. AutoDentin kanssa olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä ja nyt olemmekin iloisia, että saamme kolhukorjauksen ykköstiimin InCariin.” sanoo Pasi Tolvanen, InCar Oy:n kaupallinen johtaja.  

”Yhdistyminen InCarin kanssa antaa meille mahdollisuuden laajentaa toimintaamme, sekä avata uusia mahdollisuuksia tuottaa palveluita yksityisasiakkaille sekä yrityspuolelle. Palvelulle on tasainen kysyntä ja uuden omistajan kanssa pystymme viemään kolhukorjauksen seuraavalle tasolle” kertoo Jani Niskanen, AutoDent Oy:n toimitusjohtaja.

InCar on vuonna 1991 perustettu Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja toimialan kehityksen edelläkävijä, jossa yli350työntekijää saavat loistaa oman työnsä huippuosaajina yli 40 toimipisteessä ympäri Suomen. InCarin palveluihin kuuluvat vauriokorjaus, automaalaus sekä lasipalvelut. InCarille on myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu-merkki.   

AutoDent on vuonna 2005 perustettu asiantuntijapalveluita tarjoava espoolainen yritys. AutoDent tarjoaa palveluita yritys- ja yksityisasiakkaille.