Meidän Saija – InCar

Meidän Saija

Halusin itselleni ammatin, jossa pääsisin näyttämään omaa kädenjälkeäni ja kehittämään jatkuvasti omaa osaamistani. Arjessa konkreettisesti tekemällä oppiminen sopii minulle paremmin teoreettisen luokkaopetuksen sijaan. Siksi olin iloinen saadessani oppisopimuspaikan InCarista ja suoritin automaalarin ammattitutkinnon kahdessa vuodessa työskentelyn ohessa.

Parasta oppisopimuskoulutuksessani oli kohtaamani työyhteisön tuki ja kannustus. Alan kokeneiden konkareiden kanssa arjessa työskentelemällä matkaani tarttui arvokasta tietoa ja osaamista kohti itsenäistä työskentelyä. Oppisopimuskoulutuksen päätyttyä sain myös vakituisen työpaikan InCarista toiveammatissani automaalarina.

Parasta työssäni on ehdottomasti omat työkaverit, työn itsenäisyys ja työyhteisö, jossa jokainen saa olla juuri sellainen kuin on erilaisista taustoista huolimatta. Täällä kaikki puhaltavat aidosti yhteen hiileen ja työyhteisössäni otetaan uudet tulijat avoimin mielin vastaan.

Kannustan kaikkia alasta kiinnostuneita kokeilemaan rohkeasti omia siipiään mahdollisista kohtaamistaan ennakkoluuloista huolimatta. Myös naisena tällä toimialalla pärjää ihan yhtä hyvin miesten kanssa!

Automaalari Saija, InCar