InCarin kumppanikorjaamoverkosto vahvistuu – InCar

InCarin kumppanikorjaamoverkosto vahvistuu

Suomalainen vauriokorjaamoketju InCar Oy laajenee neljällä kumppanikorjaamolla. Tämä on iloinen uutinen kaikille autoilijoille, sillä vahvistumisen myötä autoilijalla on entistä paremmat mahdollisuudet korjauttaa vauriot kotimaisen korjaamoketjun palveluja hyödyntäen. Uudet korjaamopisteet löytyvät Keuruulta, Kristiinankaupungista, Pietarsaaresta ja Lempäälästä.

”Tämä on meille tärkeä asia, sillä haluamme ulottaa aidosti suomalaisen valtakunnallisen korjaamoketjun standardit ja laatutakuun jokaisen autoilijan ulottuville. Me olemme suomalainen toimija, jolla on pitkä historia vauriokorjaamisen kehittämisen parissa. Uudistuneen kumppanikorjaamo-ohjelmamme kautta valitsemme parhaat korjaamoyrittäjät osaksi verkostoamme ja vahvistumme molemmat”, InCarin operatiivinen johtaja Tommi Vatén kertoo.

InCar ei pelkästään korjaa autoja vaan uudistaa ja vastuullistaa myös koko vauriokorjaamisen alaa ympäri Suomen.

”Alan osaajista on huutava pula ja haaste on niin konkreettinen, että mielestämme yksityisen sektorin toimijoiden on jo otettava osaa sen ratkaisemisessa. Sisäisen koulutusohjelmamme InCar Akatemian kautta olemme lähteneet kehittämään täysin uudenlaista imua alalle kouluttautumiseen”, Vatén vinkkaa.

InCarin erikoisuutena on yrittäjälähtöinen, matalan kynnyksen kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle alan tähdelle on mahdollisuus kasvaa omaan täyteen potentiaaliinsa huolimatta siitä, oliko kyse vasta-alkajasta vai jo kokeneemmasta konkarista.

”Olemme luoneet todella monipuoliset sisäänpääsypolut ihan kaikenlaisille osaajille. Meillä on mahdollisuus kouluttautua ja kehittyä ennennäkemättömällä tavalla. Näin varmistamme alan elinkelpoisuuden ja toisaalta ensiluokkaisen ammattiosaamisen laadun asiakkaille valtakunnallisesti”, Vatén sanoo.

Vastuullisempaa korjaamista

InCar muuttaa koko vauriokorjaamisen alaa myös vastuullisempaan suuntaan. Tämä osaaminen ulottuu kumppanikorjaamojen kautta entistä matalammalla kynnyksellä jo olemassa oleviin korjaamoihin. ”Meillä on meneillään Vihreän Korjaamon standardien luominen ja työmme alkaa Lappeenrannan pisteestämme. Sen kautta lähdemme levittämään vastuullisempaa ja meille kaikille parempaa vauriokorjaamisen osaamista läpi Suomen. Suomalaisena ketjuna meille on tärkeää rakentaa suomalaista yhteiskuntaa vahvemmaksi jokaisella tavalla”, Vatén selventää.

Lisätietoja:
operatiivinen johtaja Tommi Vatén, InCar, 040 070 7501, tommi.vaten@incar.fi