Meidän Aleksi – InCar

Meidän Aleksi

Kipinä autoalalle syttyi kohdallani jo lapsuudessa ja olen korjannut erilaisia autoja 12-vuotiaasta lähtien. Korjaustöiden parissa kasvaessa ja asioista selvää ottaessa tuleva ammatti autoalalta tuntui luontevalta valinnalta. Olen päässyt tutustumaan autoalaan monien erilaisten työtehtävien kautta vuodesta 2014 alkaen muun muassa kuljettajan, varaosapuolen, myynnin, asiakaspalvelun ja tukkutoiminnan parissa.

Päädyin töihin InCarille vuonna 2021 työnjohtajan tehtävään. Luontaisen kiinnostukseni myötä sain nopeasti jutun juuresta kiinni. Osaamiseni kasvaessa pääsin ottamaan myös lisää vastuuta ja etenin nopeasti työnjohtajan työnkuvasta nykyiseen korjaamovastaavan tehtävääni, jossa vastaan muun muassa toimipisteeni tuotannosta, tuloksesta ja henkilöstöstä. Opiskelen joustavasti oman työni ohessa myös autoalan työnjohdon ammattitutkintoa.

Parasta työssäni on vastuunkanto työyhteisössä, jossa puhalletaan porukalla vahvasti yhteen hiileen taustasta tai työtehtävästä riippumatta.  Työskentely erilaisten asiakastöiden parissa, työyhteisön monimuotoisuus ja työpäivien erilaisuus tekevät työstäni mielenkiintoista.

Kannustan kaikkia autoalasta kiinnostuneita tutustumaan rohkeasti toimialan monimuotoisiin työtehtäviin! Oma yrittelijäisyys ja halu kehittyä kantavat kyllä eteenpäin, ja oman paikan työyhteisössä pääsee lunastamaan oman kädenjälkensä ja sitoutumisen kautta. 

Korjaamovastaava Aleksi, InCar