Keuruullakin korjataan vaivattomimmin sinisen lipun alla – InCar

Keuruullakin korjataan vaivattomimmin sinisen lipun alla

Keuruulaisen Ari Liimataisen omistama Autokorjaamo Liimatainen Oy on yksi  InCarin kumppanikorjaamoista.  

“Olemme perheyritys. Isäni perusti korjaamon 1965. Koulut ja rauhanturvaajareissun käytyäni tulin korjaamollemme töihin. 2000-luvun alussa, kun vaimoni Marika tuli toimiston puolelle töihin, otimme vanhemmiltani ohjat. He silti auttoivat ja olivat tukena niin kauan kuin jaksoivat. Pitkän historiamme takia on meillä hyvin uskollinen asiakaskunta. Yhden pitkäaikaisimman asiakkaan kanssa rupattelin tuossa viime viikolla, kun palautin auton hänelle katsastusremontista. Naureskelimme yhdessä meidän ensimmäistä tapaamistamme korjaamolla noin 35 vuotta sitten. Tein autoon jotain alustahommia ja nostin auton (Ladan) tunkin nostokorvakkeista, jotka olivat päässeet ruostumaan pahoin. Autoa nostaessa sitten rysähti ja nostokorvakkeet painuivat lyttyyn. Hän sanoikin: “Kyllä minä sinua silloin nuorena poikana ripitin”, niin kuin ripittikin. Se oli opettavainen kokemus nuorelle pojalle.”

“Kaikki toimintamme on ehdottomasti tiimityöskentelyä. Henkilökemioiden pitää toimia yrityksessä. On todella tärkeää, että toisia autetaan, jos tarvitaan apua. Vielä voisin sanoa työntekijöistämme, että heille suuri arvostus. Olemme kiitollisia, että olemme löytäneet huippuammattilaiset tekemään tätä työtä. Työsuhteet ovat pitkät ja heitä sekä heidän työpanostansa arvostetaan. Kaikki hoitavat omat osa-alueensa viimeisen päälle. Meille on todella tärkeää, että työt tehdään kerralla oikein, eikä vain sinne päin. Jos auto tuodaan korjattavaksi, pitää vianmääritys tehdä kunnolla. Diagnoosin pitää olla oikea, että emme vain vaihtele osia sokkona ja päädy kalliiseen korjaukseen. Vauriokorjaamon puolella on kova kontrolli, ja jos jokin ei istu omaan silmään, niin tehdään uusiksi. Ei päästetä viallista autoa pyörimään kylille. Se on ollut meillä periaate aina.” 

“Erittäin positiivista on päästä mukaan tällaisen ison toimijan kumppaniksi. Se on ollut meille erittäin piristävä asia. Palkkasimme elokuun alussa uuden työntekijän vauriokorjaamon puolelle ja nyt haetaan jo toista. Se tuntuu hyvälle. Yhteistyö on ollut positiivinen kokonaisuus ja olemme iloisia, että lähdimme mukaan yhteistyöhön InCarin kanssa. InCarilla on hyvät prosessit ja sieltä saa tukea. Kaikkea tukea vielä ei osata käyttää, mutta me opimme jatkuvasti. Alku on näyttänyt erittäin hyvältä.”

Ari Liimatainen

InCarin vauriokorjaamokumppani