Meidän Manu – InCar

Meidän Manu

”Tulin alun perin InCarille vuonna 2013. Semmoiset rapiat 4 vuotta kävin välillä pyörimässä maailmalla ja erinäisten sattumien jälkeen palasin 2021 InCarille eri toimenkuvaan. Olen semmoinen paluumuuttaja ja en ole katunut takaisin tulemista!

Avainasemassa minusta työyhteisössä meillä on hyvä yhteishenki. Apua saa tarvittaessa asiaan kuin asiaan. Minusta hyvässä työyhteisössä pystyy olemaan oma itsensä eikä tarvitse pelätä vaikeistakaan asioista puhumista.

Hyvän yhteispelin lisäksi minulle on tärkeää tietenkin mahdollisuudet oppia uutta. Minä esimerkiksi haluan opiskella ADAS-järjestelmiä ja diagnostiikkaa mahdollisimman paljon. Se on sitä tulevaisuutta ja teknologian kehitystä, joka pitää ammattilaisen kuin ammattilaisen mielen virkeänä. Autoilun tulevaisuuttahan tässä ollaan rakentamassa!

Tavalliseen työpäivääni sisältyy asiakaspalvelua, kustannusarvioiden tekoa, töiden suunnittelua, varaosien tilausta, varaston ylläpitoa ja laskutusta. Viikoittain on myös ADAS-järjestelmien kalibrointia, diagnostiikkaa sekä niissä opastamista. Parasta töissä on, kun jokainen päivä on erilainen, eikä koskaan tiedä mitä tulee eteen. Lähes päivittäin tulee uusia ja yllättäviäkin tilanteita. Nämä luovat myös sopivia haasteita. Ja ehdottomasti päivän kohokohta on yhteiset kahvitauot työkavereiden kanssa, näistä ei yleensä selviä ilman naurua!

InCarissa pääsee tekemään ja kehittämään osaamistaan monipuolisesti vauriokorjaamisen alalla. Työntekijöitä pidetään ihmisenä, eikä vain suorittavina koneina. Ne on ne päällimmäiset syyt, miksi minä suosittelen meitä työnantajana.”

Työnjohtaja Manu, InCar