Meidän Perttu – InCar

Meidän Perttu

”Päädyin InCarille yrityskaupan yhteydessä muutama vuosi sitten, kun InCar osti Mikkelistä Karikon Autohuollon korikorjaustoiminnot Alppila Yhtiöiltä, jossa toimin korjaamopäällikkönä.

Työarki InCarissa on sujuvaa. Koen saavani tukea esimieheltäni juuri silloin kun sitä tarvitsen. Tieto kulkee hyvin. Se tukee työn suorittamista mukavasti, kun kaikkiin kysymyksiin ja vaikeampiinkin asioihin löytyy tukea ja apua organisaation tukitoiminnoista –  niin HR-tiimistä, IT-osastolta, kollegoilta ja tiimiläisiltäni.

Täällä ollaan yksi yhtenäinen joukkue! Omassa työssäni pidän siitä, että saan johtaa motivoitunutta tiimiä ja kannustaa kaikkia tekemään töitä yhteisen päämäärän eteen. Se luo työlle tarkoituksellisuutta! Toimivassa työyhteisössähän kaikki pelaavat samaan maaliin ja auttavat toisiaan tehtäväkuvauksiin tai titteleihin tuijottamatta.

Haluan kehittyä edelleen esimiehenä ja ihmisenä, sekä olla kehittämässä InCarista entistä houkuttelevampaa työpaikkaa alan huippuammattilaisille. InCar on joustava ja tarvittaessa nopealiikkeinen työpaikka. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja halu kehittyä jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä. Koen, että yrityksen hartiat ovat kasvaneet vahvasti lähivuosina ja olemme yksi maan johtavista korikorjaamoketjuista.

Työpäivien sisältö vaihtelee tilanteen mukaan. Minulla on 3 toimipistettä johdettavana ja liikkumista toimipisteiden välillä on viikoittain. Välillä tuuraan työnjohtoa tiskissä, ja toisinaan hoidan henkilöstöasioita ja muita hallinnollisia tehtäviä sekä sparraan työnjohtoa varsinkin silloin, kun prosessissa tapahtuu muutoksia tai siinä on viilattavaa. Parasta on vapaus ja sen mukanaan tuoma vastuu ja haasteet. Haastavia asioita tulee eteen reklamaatioiden ja joskus henkilöstön erilaisten tilanteiden vuoksi, mutta haasteet on tehty voitettaviksi. Kun asian saa ratkaistua, se on myös palkitsevaa.”

Korjaamopäällikkö Perttu, InCar