Meidän Taneli – InCar

Meidän Taneli

”Armeijassa ollessani tuli puhelu ammattikoulun opettajalta, että olisi mahdollinen työpaikka InCarilla armeijan jälkeen. Tulinkin sitten intin jälkeen suoraan harjoitteluun ja sitä kautta sain työpaikan.

Työssä parasta ovat minusta juuri rento työilmapiiri ja mukavat työkaverit. On kiva tehdä työtä, kun on mukava meininki. Nautin työyhteisöstä, jossa kaikki otetaan huomioon ja tehdään yhteistyötä puolin ja toisin – yhtenä joukkueena.  

Haluan kehittyä autokorinkorjaajana sekä automaalarina eli joka osa-alueella koko ajan. En missään nimessä koe, että olen vielä valmis, sillä teknologia kehittyy kovaa vauhtia koko ajan. Se ruokkii ammatillista kiinnostusta ja pitää mielen virkeänä. Koenkin, että juuri InCarissa on todella hyvät mahdollisuudet oppia ja kehittää omaa ammattitaitoa kenelle tahansa tuoreelle tai jo kokeneemmallekin taiturille.

Tavallinen työaamu alkaa kupilla kahvia ja työkavereitten kanssa juttelulla – käydään läpi kaikkien tarinoita, kissat ja koirat ja lapset sekä omia harrastuskuvioita. Siitä sitten siirrytään töiden ääreen yhdessä.

Tämä autoala on siitä mukavaa, että siinä pääsee toteuttamaan itseään ja näkee oman käden jäljen hyvin konkreettisesti, kun pistää autoja kuntoon. Joskus on haastavia oikomisia ja maalisävyjä, mutta aina on saanut apuja ja on niistä selvitty – yhdessä.”

Automaalari Taneli, InCar