Kajaanilainen Automaalaamo Tenkula siirtyy InCar vauriokorjaamoverkostoon – InCar

Kajaanilainen Automaalaamo Tenkula siirtyy InCar vauriokorjaamoverkostoon

InCarin laajeneminen jatkuu, nyt solmitun yrityskaupan myötä Kajaaniin. Automaalaamo Tenkula Oy:n vaurio- ja maalauspalvelut siirtyivät 8. syyskuuta InCarin omistukseen.

Automaalaamo Tenkula on Kajaanissa vuodesta 1975 toiminut perinteikäs ja Kainuussa hyvin tunnettu korjaamoalan toimija. Yritys työllistää 12 vaurioalan ammattilaista.

Yrittäjä Mika Leinonen on toiminut aluksi korjaamon työntekijänä ja sittemmin ostanut yrityksen itselleen vuonna 2010. Automaalaamo Tenkula on ennen yrityskauppaa toiminut osana InCarin Partner verkostoa. Mika Leinonen jatkaa InCarissa korjaamovastaavana ja Kajaanin vastuuhenkilönä.

”Nyt solmittu yrityskauppa on luonnollinen jatkumo kumppanikorjaamoyhteistyölle. Kainuu on meille maantieteellisesti tärkeä alue ja halusimme sinne jalansijan. Vahvan paikallisen toimijan löytäminen oli meille erittäin tärkeää askel verkostomme kehittämisessä. Automaalaamo Tenkula onkin kokoluokassaan viimeisiä suuria toimijoita Suomessa.” toteaa InCar Oy:n operatiivinen johtaja Tommi Vatén.   

”InCarin kanssa yhteistyö on vuosien varrella ollut sujuvaa ja selkeää. Vauriokorjauksen tekninen kehitys on nopeaa ja halusin yritykselleni parhaan mahdollisen kotipesän, jossa kehitys esimerkiksi uusimpien tekniikoiden osalta on taattua myös tulevaisuudessa.” kertoo Automaalaamo Tenkulan omistaja Mika Leinonen.

Lisätietoja:
Tommi Vatén, operatiivinen johtaja, 0400 707 501, tommi.vaten@incar.fi