Hyvinkään täyden palvelun autokorjaamo panostaa diagnostiikkaan – InCar

Hyvinkään täyden palvelun autokorjaamo panostaa diagnostiikkaan

Juha Toropainen ja Markku Vilenius iloitsevat uusista, avarista tiloista.
Juha Toropainen ja Markku Vilenius iloitsevat uusista, avarista tiloista.

Hyvinkään Kuumolaan avautui kesän alussa uusi autokorjaamo, joka palvelee saman katon alla kaikissa vauriokorjausasioissa. Toimipisteessä onnistuu nyt niin vauriokorjaus, lasipalvelut, vahinkotarkastukset kuin automaalauksetkin. 

”Uudet tilat ovat valoisat ja nykyaikaiset. Kaikki on viimeisen päälle, joten kyllähän tämä muutos vanhoihin tiloihin verrattuna on kaikin puolin positiivinen. Isona plussana vanhaan verrattuna on se, että meillä on nyt myös maalaamo. Ennen maalaustyöt hoidettiin Vantaan toimipisteellä, mutta nyt kaikki vauriokorjausasiat hoituvat saman katon alla. Tämä lyhentää korjaukseen kuluvaa aikaa, kun autoja ei tarvitse kuljetella edestakaisin”, iloitsee Hyvinkään työnjohtaja Juha Toropainen.

Uudessa toimipisteessä on panostettu erityisesti diagnostiikkaan, ja autokorjaamolla pystytäänkin tekemään nyt kaikki tarpeelliset diagnostiikkatyöt auton merkistä riippumatta. Myös tällä on positiivinen vaikutus korjausaikoihin.

Nyt, kun meiltä löytyy myös diagnostiikkapuolen nykyaikaisin laitteisto ja osaaminen, vaikuttaa se positiivisesti työn sujuvuuteen. Vähemmän välikäsiä, auto nopeammin takaisin asiakkaalle.

Toropaisella itsellään on lähes 20 vuoden kokemus alalta ja InCarilla hän on ollut töissä viisi vuotta. Hän kehuu Hyvinkään toimipisteen 9-henkistä työporukkaa, ja viihtyy mainiosti InCarilla itsekin.

Meillä on töissä raudanlujat ammattilaiset. Sellainen porukka, joka todella osaa hommansa ja joiden työnjäljestä saa olla ylpeä. Kyllä tänne saa tulla joka aamu hymyssä suin.

Kurvaa InCar Hyvinkäälle!