InCar Kerava ja kumppanit: yhteistyöllä täyden palvelun kokonaisuus – InCar

InCar Kerava ja kumppanit: yhteistyöllä täyden palvelun kokonaisuus

InCar Kerava ja kumppanit: yhteistyöllä täyden palvelun kokonaisuus

InCar Kerava ja useat muut autopalvelut ovat yhdistäneet voimansa. InCar Kerava, Mekonomen autohuolto/Puskan auto, A-katsastus ja Keravan autopesula tarjoavat ainutlaatuisen kokonaisuuden autojen huoltoon ja korjaukseen yhden ja saman katon alta.

InCar Keravalle korjaamovastaavaksi ketjun Vantaan toimipisteestä tullut Joni Jussila on tyytyväinen. Yli 13 vuotta alalla ollutta miestä veri on vetänyt monimerkkikorjaamoon, ja nyt uusi työ alkoi tohinalla isossa kokonaisvaltaiseen autohuoltoon ja -korjaukseen keskittyvässä kompleksissa.

Jussila kehuu Keravan toimipisteen palvelumallia: “Olemme yhdessä isossa rakennuksessa, josta löytyy kaikki tarvittava. Meillä InCarissa on korikorjaamo, jossa teemme kolarivauriokorjaukset, maalaukset ja lasinkorjaukset sekä -vaihdot, mutta tästä samasta kompleksista saa niin katsastukset kuin huollotkin ja lisäksi palveluiden rivissä on autopesula.”

Vaikkapa alustavauriot, joita ei InCarilla tehdä, hoitaa Mekonomen/Puskan auto.

Joni Jussila korostaa, että paikan päällä toimivat yritykset tukevat vahvasti toinen toistaan, mikä hyödyttää sekä asiakkaita että yrittäjiä.

Laitteet alan parhaimmistoa

Joni Jussila on tyytyväinen uuden korjaamon varusteluun ja tiloihin. ”Meillä on esimerkiksi ihan viimeisimmät työkalut kalibrointeihin”, hän iloitsee.

”Tuulilasien lisäksi myös moniin muihin laitteistoihin tai turvajärjestelmiin tarvitaan kalibrointia, jos laitteet ovat vaurioituneet tai niitä joudutaan korjauksessa irrottamaan, jotta ne jatkossakin toimivat oikein.”

Jussila uskoo, että tulevaisuudessa myös sähköautojen korjaus tulee olemaan yksi Keravan vahvuus.

”Sähköautot ja erilaiset älytoiminnot autoissa lisääntyvät kovaa vauhtia, joten haluamme olla niidenkin korjaamisessa kärkijoukoissa. Kaikki valmiudet meillä on.”

”Tulemme keskittymään esimerkiksi kartoituksiin – selvitämme tarkoin, mitä kaikkea autosta löytyy ja mitkä laitteet vaativat kalibrointia ja ohjelmointia korjausten jälkeen. Tästä on tarkoitus saada meille yksi erikoistumisala”, Jussila kertoo.

InCar Kerava tähtää muutenkin jatkuvaan sisäiseen koulutukseen.

Kokenut työnjohto ja henkilöstö monipuolisesti osaavaa

InCar Keravalle on Joni Jussilan mukaan tulossa äärimmäisen kokenut työnjohto. Huippuosaajia saadaan myös niin asiakaspalveluun kuin pelti-, maalaus- ja lasipuolelle.

”Diagnostiikassa tullaan kouluttamaan koko henkilöstö, ja parilla työntekijällä onkin jo valmiiksi kattavaa osaamista siihen”, hän kertoo.

Tärkeimpänä tavoitteena Jussila pitää sitä, että asiakkaat saavat Keravalta varmasti jouhevaa ja vaivatonta palvelua.

”Että jokaista ovesta tulevaa asiakasta pystytään palvelemaan ensiluokkaisesti ja että autot lähtevät täältä sellaisina, millaisina niiden on korjaamosta tarkoituskin lähteä: kaiken tulee toimia juuri niin kuin pitää.”

InCar Keravan lasipuoli avautuu 8.7. alkaen, kaikki muut palvelut ovat jo avoinna.