Autokorjaamo InCar Mikkeli – Varaa aika!

Autokorjaamo Mikkeli

Karikontie 1, 50600 Mikkeli
0300 247 288
mikkeli@incar.fi
Ma–Pe 07:30–16:30

InCar Mikkeli

Autokorjaamo InCar Mikkeli sijaitsee Karikontiellä samoissa tiloissa Mekonomen-autohuollon kanssa. Runsaan parkkitilan ansiosta autosi jättäminen korjattavaksi on vaivatonta ja hyvät julkisen liikenteen yhteydet mahdollistavat saapumisen myös ilman omaa autoa. Halutessasi voit yhdistää autokorjaamokäynnin vaikkapa päivittäistavarakaupassa asioimiseen.

Autokorjaamo InCar Mikkelissä tavoitteemme on tarjota Sinulle ensiluokkaista palvelua. Autokorjaamosta löytyvät vauriokorjaus, tuulilasin vaihto, tuulilasin korjaus ja automaalaus.

Kaikki InCarin toimipisteet ovat vakuutusyhtiöiden valtuuttamia vahinkotarkastuspisteitä, joten voit luottaa saavasi asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua. Tiedämme, että vahinkotilanteissa nopeus on valttia, minkä vuoksi meillä voit tulla vahinkotarkastukseen aina ilman ajanvarausta. Nettiajanvarauksemme on käytettävissäsi 24/7. Kolarikorjaamo Mikkeli korjaa kaikki automerkit.

Asiakkaanamme voit luottaa korkealaatuiseen ja ammattitaitoiseen palveluumme. Tervetuloa InCar Mikkeliin!

InCar Mikkeli

4.5
js_loader
Parasta palvelua mitä rahalla saa Mikkelissä, ja taas käynti InCar,lilla, ja auto on nyt huippukunnossa, suurkiitokset henkilökunnalle!
Hienoa palvelua Mikkelin InCar! Parkkipaikan ulkopuolisesta johtuvan kolarin tuoma harmi hävisi mielestäni kerralla ja autokin oli pesun ja huollon jäljiltä kuin uusi. Kiitokset ja ansaitut ruusut etenkin kolarikorjauspuolelle!

Palvelut

Vahinkotarkastus

Auton korjaus alkaa vahinkotarkastuksella. InCar vahinkotarkastukseen voit varata ajan tai ajaa suoraan korjaamolle vakuutusyhtiöstä riippumatta. Auton vahinkotarkastus on sinulle ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. InCar tekee vahinkotarkastuksia kaikille Suomessa toimiville vakuutusyhtiöille.

Lue lisää

Vauriokorjaus

InCar autokorjaamot ovat vakuutusyhtiöiden valtuuttamia kolarikorjaamoja. Voit korjauttaa autosi meillä auton merkistä tai vakuutusyhtiöstä riippumatta. InCarin vauriokorjaamon korimestarit, autokorinkorjaajat sekä automaalarit takaavat juuri sinun autollesi turvallisen ja laadukkaan korjauksen lopputuloksen.

Lue lisää

Tuulilasin vaihto

Mikäli tuulilasissa oleva kiveniskemä on levinnyt halkeamaksi tai lasi on muuten vahingoittunut niin, että se häiritsee näkemistä, tulee tuulilasi vaihtaa uuteen. Tuulilasin vaihtaminen hoituu InCarilla päivässä. Mikäli olet epävarma tuleeko tuulilasi korjata vai vaihtaa, voit käydä näyttämässä sitä lähimmällä InCar-korjaamolla. Arvio lasin kunnosta on veloitukseton.

Lue lisää

Tuulilasin korjaus odottaessa

Kiven tai nastan lentäessä tuulilasiin, saattaa lasiin syntyä niinsanottu häränsilmä. Ensiapuna kiveniskemä tulisi suojata lialta ja kosteudellta. Tuulilasin kiveniskemä kannattaa korjauttaa mahdollisimman pian, jotta vaurio ei pääse leviämään. Kiveniskemän korjaus vie aikaa noin 20-30min. Mikäli vakuutuksesi kattaa tuulilasivauriot, on korjaus sinulle maksuton.

Lue lisää

Korjaamme kaikki merkit

Korjaamoissamme hoidamme kuntoon seuraavat merkit ja monia muita.

Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Range Rover, Renault, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Toyota, Volkswagen ja Volvo.

Vakuutusyhtiöiden valtuuttama

Kaikki InCarin pisteet ovat vakuutusyhtiöiden valtuuttamia vahinkotarkastuspisteitä.

Laatuluokiteltu korikorjaamo

Autoala on kehittänyt korjaamoille laatuluokituksen, jossa auto- ja vakuutusalan yhteinen asiakas saa laadukasta palvelua. Autoala haluaa luokituksella todentaa, että korjaamolla on valmiudet tehdä vaurioluokan mukaisia ajoneuvojen koritekniikan  korjauksia.

Autoalan Keskusliitto – Korikorjaamolaatuluokitus

Korikorjaamolaatuluokituksella merkityllä korjaamolla on auditoitu laadunhallintajärjestelmä, jolloin korjaamolla on tekninen ja toiminnallinen kyky tuottaa asiakaslähtöistä, laadukasta ja kustannustehokasta palvelua.

Lähde: Autoalan keskusliitto, akl.fi

Lue lisää tästä