Autoilija: tarkistuta autosi piilevien raekuurovaurioiden varalta – InCar

Autoilija: tarkistuta autosi piilevien raekuurovaurioiden varalta

Aiheuttiko raekuuro vaurioita autollesi? Korjaamme raekuurovaurioita nopeasti ja edullisesti PDR-tekniikalla. Varaa aika raekuurovaurion tarkastukseen nopeasti netissä.

Reilu pari viikkoa sitten eteläisen Suomen yllä pyyhki massiivinen raekuuro, joka jätti jälkeensä monenlaista tuhoa. Erityisen paljon se kylvi tuhoa eteläsuomalaisten autoilijoiden autoihin. Suomalaisesta vauriokorjaamoketju InCarista varoitetaan, että jopa melkein puolet varsinaisista vaurioista voi olla vielä huomaamatta. Nyt onkin aika tarkastaa auto, jos on lainkaan epäilystä, että auto on voinut joutua kontaktiin raekuuron kanssa.

”Pari viikkoa sitten tapahtuneen raekuuron jäljiltä arviolta peräti 2000 ajoneuvoa sai vaurioita. Näistä autoilijoista vielä jopa puolet voivat olla täysin tietämättömiä, että heillä on autossaan raekuurovaurioita, ja vahinkoilmoitukset ja korjaussuunnitelmat on tekemättä. Usein vauriot ovat selviä, mutta monesti lommoja on huomattavasti enemmän kuin mitä omistaja on luullut. Niiden näkeminen on todella haastavaa ja vaatii vähintään pesua, jotta lommot voisi nähdä”, InCarin tekninen päällikkö Jerry Linjamäki opastaa.

Juuri nyt autot ovat monin paikoin likaisia, joten pesemällä pinnat mahdolliset pienetkin lommot voi saada tarkemmin näkyviin.

”Niitä lommoja saattaa olla silti. Jos pesun jälkeen huomaat edes yhden raevaurion, tuo auto tarkastukseen mahdollisimman pian, jotta todellinen tilanne saadaan selvitettyä ja asianmukainen vahinkoilmoitus tulee tehdyksi”, Linjamäki neuvoo.