InCar Akatemian esittely – InCar

Korikorjaajia, automaalareita, työnjohtajia – Ammattitaidolla tulevaisuuteen

InCarin sisäinen koulutusohjelma InCar Akatemia on ensimmäinen monimerkkikorjaamon oma koulutusohjelma Suomessa. Koulutusohjelmamme tavoitteena on vahvistaa henkilöstön osaamista sekä luoda mahdollisuuksia uusiin urapolkuihin. Sivutuotteena saamme työmenetelmistämme entistä ympäristöystävällisempiä ja kustannustehokkaampia luoden näin säästöjä myös asiakkaille. InCar Akatemia on suunnattu koko InCarin henkilökunnalle koulutustaustasta riippumatta. Koulutuksia järjestetään muun muassa yhdessä oppilaitosten kanssa tutkintoihin tähdäten. Tulemme myös hyödyntämään oman henkilökuntamme osaamista ja yhteistyökumppaneitamme täsmäkoulutusten sekä kurssimuotoisen opetuksen muodossa.

Tutkintoon tähtäävät koulutukset toteutetaan yhteistyössä oppilaitosten kanssa. Koulutusnimikkeitä ovat ammattitutkinto, erikoisammattitutkinto ja perustutkinto. Yhteistyökoulutuksissa tarjoamme mahdollisuuksia sekä työharjoitteluihin että oppisopimuspaikkoihin. Tutkintoon tähtääviin koulutuksiin haetaan aina oppilaitosten kautta. Autoalan perustutkintoa suorittavat voivat oppilaitoksen suosituksella siirtyä suorittamaan osan tutkinnosta oppisopimuksella InCarille. Mikäli työskentelet oppilaitoksessa, joka haluaa yhteistyöhön InCar Akatemian kanssa, ota yhteys suoraan vastuukouluttajiimme.

Syventävät koulutukset on tarkoitettu jo InCarin palveluksessa olevalle henkilöstölle. Ammattia tukevat pätevyyskoulutukset järjestetään InCarin ja yhteistyökumppaneiden toimesta ja koulutukset ovat normaalia työaikaa. Koulutusten tavoitteena on pitää henkilöstö ajan tasalla alan muuttuvista toimintatavoista sekä ylläpitää ammattiylpeyttä ja mielekkyyttä oman työn suorittamiseen.

InCar Akatemian kouluttajat etsivät ja järjestävät jatkuvasti koulutuksia ympäri Suomea, ja koulutuksiin voi hakeutua koulutuskalenteristamme. InCar Akatemia tukee myös omaehtoista ja oma-aloitteista kouluttautumista sekä osaamisen kehittämistä.