InCar Academyn esittely

Korikorjaajia, automaalareita, työnjohtajia – Ammattitaidolla tulevaisuuteen

InCarin sisäinen koulutusohjelma InCar Academy on ensimmäinen monimerkkikorjaamon oma koulutusohjelma Suomessa. Koulutusohjelmamme tavoitteena on vahvistaa henkilöstön osaamista sekä luoda mahdollisuuksia uusiin urapolkuihin. Sivutuotteena saamme työmenetelmistämme entistä ympäristöystävällisempiä ja kustannustehokkaampia luoden näin säästöjä myös asiakkaille. InCar Academy on suunnattu koko InCarin henkilökunnalle koulutustaustasta riippumatta. Koulutuksia järjestetään muun muassa yhdessä oppilaitosten kanssa tutkintoihin tähdäten. Tulemme myös hyödyntämään oman henkilökuntamme osaamista ja yhteistyökumppaneitamme täsmäkoulutusten sekä kurssimuotoisen opetuksen muodossa.

Tutkintoon tähtäävät koulutukset toteutetaan yhteistyössä oppilaitosten kanssa. Koulutusnimikkeitä ovat ammattitutkinto, erikoisammattitutkinto ja perustutkinto. Yhteistyökoulutuksissa tarjoamme mahdollisuuksia sekä työharjoitteluihin että oppisopimuspaikkoihin. Tutkintoon tähtääviin koulutuksiin haetaan aina oppilaitosten kautta. Autoalan perustutkintoa suorittavat voivat oppilaitoksen suosituksella siirtyä suorittamaan osan tutkinnosta oppisopimuksella InCarille. Mikäli työskentelet oppilaitoksessa, joka haluaa yhteistyöhön InCar Academyn kanssa, ota yhteys suoraan vastuukouluttajiimme. Lisätietoja koulutuksista antavat Kari Kaaja p. 040 935 2794 ja Jari Wiman p. 050 313 4988.

Syventävät koulutukset on tarkoitettu jo InCarin palveluksessa olevalle henkilöstölle. Ammattia tukevat pätevyyskoulutukset järjestetään InCarin ja yhteistyökumppaneiden toimesta ja koulutukset ovat normaalia työaikaa. Koulutusten tavoitteena on pitää henkilöstö ajan tasalla alan muuttuvista toimintatavoista sekä ylläpitää ammattiylpeyttä ja mielekkyyttä oman työn suorittamiseen.

InCar Academyn kouluttajat etsivät ja järjestävät jatkuvasti koulutuksia ympäri Suomea, ja koulutuksiin voi hakeutua koulutuskalenteristamme. InCar Academy tukee myös omaehtoista ja oma-aloitteista kouluttautumista sekä osaamisen kehittämistä.


Vastuukouluttajat

Kari Kaaja, InCar aluejohtaja

  • Alalla 35 vuotta
  • Toiminut autopeltiseppänä, työnjohtajana sekä vahinkotarkastajana
  • 15 vuoden kokemus maahantuojien korikoulutusten järjestämisestä
  • Autokorinkorjauksen opettajana eri oppilaitoksissa yhteensä yli 20 vuotta
  • Fun fact: Freelance toimittaja (MOTT ry:n jäsen)

Jari Wiman, InCar aluejohtaja

  • Alalla lähes 40 vuotta
  • Käytännön kokemusta korinkorjauksesta, automaalauksesta ja työnjohdosta
  • Skills Finland -yhdistyksen lajipäällikkö ja taitaja kilpailujen päätuomari autokorinkorjauksessa.
  • Toiminut eksperttinä kansainvälisessä World Skills -kilpailussa
  • Opettanut OSAO:ssa 12 vuotta

Työntekijöille

Katso koulutukset