Oletko sinä uusi tulevaisuuden tähtemme?

Kesätöihin InCarille

Siintääkö tulevaisuuden toiveissasi työ vauriokorjauksen parissa ja etsit itsellesi ponnahduslautaa mielenkiintoisesta alan yrityksestä, jossa pääsisit näyttämään ja kasvattamaan osaamistasi?

Me olemme InCar, Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja toimialan osaamisen edelläkävijä Suomessa. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen työyhteisö, jossa yli 400 työntekijäämme loistavat yksilöllisten vahvuuksiensa kautta yli 40 toimipisteessä ja 24 paikkakunnalla Suomessa. Etsimme nyt riveihimme motivoituneita kesätyöntekijöitä ympäri Suomea seuraaviin kaupunkeihin Helsinki, Espoo, Vantaa, Klaukkala, Järvenpää, Tampere, Ylöjärvi, Kangasala, Oulu, Joensuu, Mikkeli, Kuopio, Lappeenranta, Heinola, Turku, Pori, Rauma, Forssa, Hyvinkää, Lahti, Äänekoski ja Jyväskylä.

Kesätyöt ovat määräaikaisia kesäkaudelle 2023, joiden aloituksesta ja lopetuksesta voidaan sopia joustavasti. Haluamme kuitenkin pitää hyvistä tyypeistä kiinni ja toimipisteen tilanteen mukaan työsuhteesi saattaakin jatkua kesän jälkeen sinun toiveidesi mukaan.

Kolahtiko?

Lähetä meille avoin hakemus 31.3.2023 mennessä. Kerro hakemuksessasi mihin toimipisteeseemme haluaisit ensisijaisesti töihin ja mihin tehtävään haet.

Voit myös kilauttaa Mikalle p. 040 762 3651, jos sinulle herää mitä tahansa kysyttävää meistä tai tehtävästä. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä täytämme tehtävät heti teiden kohdatessa huippu tyyppien kanssa!

Tsekkaa myös mitä mahdolliset uudet työkaverisi Saija ja Aleksi kertovat työskentelystä InCarissa.

Lue myös alapuolelta erilaisista työnkuvista, joita meillä on tarjolla: työnjohtaja, autokorinkorjaaja tai automaalari.

Törmäillään!

Työnjohtajia

Ovatko vahvuutesi hyvät organisointitaidot, selkäytimestä kumpuava asiakaspalveluasenne ja kyky hallita hyppysissä monta lankaa toimintaympäristössä, josta ei puutu tekemisen sykettä? Lisäksi myös erilaisten järjestelmien omaksuminen on sinulle luontevaa. Jos vastasit kyllä, sinusta voi löytyä työnjohtajan ainekset, jonka aina erilaiset työpäivät täyttyvät mm. päivittäistuotannon suunnittelusta ja ohjaamisesta, vauriotarkastuksista, korjauslaskelmien tekemisestä, materiaalitilauksista, asiakaspalvelusta ja yhteydenpidosta yhteistyökumppaniverkostomme kanssa. Lisäksi toimit lähiesimiehenä kannustavalla otteella korjaamotyöntekijöillemme.

Tässä tehtävässä pääset sukeltamaan vauriokorjauksen ytimeen ja näet päivittäin oman työsi jäljen tuotannon laadussa ja tehokkuudesta. Lisäksi hyvää mieltä työpäiviisi tuovat onnistuneet kohtaamiset asiakkaidemme kanssa, koska meidät tunnetaan erityisesti ensiluokkaisesta asiakaskokemuksesta.

Onnistumistasi tehtävässä tukee aiempi työkokemus vauriokorjauksen parista sekä selkäytimestä kumpuava asiakaspalveluasenne. Lisäpointseja ropisee Cabas-järjestelmän tuntemuksesta, kielitaidosta sekä tehtävää tukevasta koulutustaustasta. Kulttuuriamme värittävät yhdessä tekeminen, yrittäjähenkisyys, ja jatkuva oppiminen, joiden toivomme olevan myös sinulle tärkeitä arvoja.

Sinun ei tarvitse kuitenkaan kantaa harteillasi supersankarin viittaa– asenne ja tahtotila oppia ratkaisee tässäkin samalla kun kannustava työyhteisömme perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävääsi.

Autokorinkorjaajia

Autokorinkorjaajana rakennat päivittäin turvallista tiellä liikkumista ja mahdollistat asiakkaiden matkojen jatkumisen perille saakka. Pääset näyttämään ja kehittämään kädentaitojasi vaihtelevien ja monipuolisten korjaustöiden parissa toimialan uusimpia menetelmiä ja työkaluja hyödyntäen. Ympärilläsi on kannustava työporukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti työtehtäviin. Vastaatte yhdessä tiiminä päivittäisen tuontamme laadusta, jonka asiakas voi ottaa ilolla vastaan.

Toivomme, että työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys ja kädentaito. Olet jo päässyt kartoittamaan osaamistasi monipuolisten korjaustöiden parissa ja tiedät kuinka hyödyntää sitä mm. muovikorjauksessa ja alumiinioikaisussa. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa ajokorttia.

Kannustava kulttuuri, työntekijöidemme kehittymisen tukeminen ja vaikutusmahdollisuuksien luominen ovat menestyksemme kulmakiviä, joilla haluamme luoda sinulle positiivisen työvireen ja työyhteisön, jossa vahvuutesi pääsevät esille. InCar Akatemia-toimintamme mahdollistaa myös monipuolisten ammatillisten opintojen ja tutkintojen suorittamisen joustavasti oman työsi ohessa, oppisopimusmahdollisuus mukaan lukien.

Automaalareita

Onko ripaus taiteellisuutta yhdistettynä tekniseen tietoon ja osaamiseen vahvimmat aseesi? Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä pääset hallitsemaan maalauksen pelikenttää monipuolisesti ja toteuttamaan ammattitaitoasi erilaisten materiaalien pintakäsittelyn ja maalaustekniikoiden parissa, joista sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta. Pääset todistamaan työviikkojesi aikana, kuinka kädentaitosi kirjo pääsee säteilemään laadukkaissa asiakastöissä aina toteutuksen suunnittelusta viimeisteltyyn lopputulokseen saakka.

Tulevaisuutesi kanssamme näyttää valoisalta, koska huolehdimme siitä, että ammattitaitosi kehittyy askeleen aikaansa edellä monipuolisin koulutus- ja valmennusmahdollisuuksin. Lisäksi mukavan ja maanläheisen työyhteisömme kanssa töissä on mukavaa myös maanantaisin!

Se, että sinulla on hyvä tekemisen vire töissä, on menestyksemme salaisuus. Siksi mahdollistamme sinulle joustavat työehdot, kilpailukykyisen palkkaukseen henkilöstöetuineen sekä mielenkiintoisia urapolkuja valtakunnallisessa verkostossamme.  


Hakemuslomake

Nimi(Pakollinen)
Osoite(Pakollinen)
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, Max. tiedoston koko: 2 MB, Max. tiedostot: 3.
    Voi liittää avoimen hakemuksesi sekä CV:si MS Word- tai PDF-formaatissa.
    Voit kirjoittaa tähän tekstikenttään lisätietoja liittyen hakemukseesi, esim. ajanjakson, jos haet osa-aikaista - tai kesätyötä tai yhteyshenkilösi nimen, jos olet keskustellut työtehtävästä aiemmin esim. puhelimitse tai s-postitse.
    Mistä kuulit meistä?(Pakollinen)