Työnjohtaja

InCar Oy on kasvanut 30 vuodessa suomalaisesta perheyrityksestä maan kattavimmaksi ja monipuolisimmaksi vauriokorjaamoketjuksi. Olipa kyseessä kolari, lasivahinko, peltivaurio tai mikä tahansa merkki, huolehdimme siitä, että asiakkaamme saavat ensiluokkaista palvelua aina vahingon haltuunotosta viimeisteltyyn lopputuloksen saakka. 350 huippuammattilaistamme korjaa vuosittain yli 50 000 ajoneuvoa toimialan uusinta teknologiaa hyödyntäen. Ylpeydestämme kotimaiseen käsityöhön kertoo meille myönnetty avainlippumerkki.

Haluaisitko sinä kaivertaa kasvutarinaamme oman kädenjälkesi? Siihen on nyt tarjolla loistava mahdollisuus, sillä etsimme motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä työnjohtajia Lappeenrannan, Kotkan ja pääkaupunkiseudun toimipisteisiimme. Lappeenrantaan ja pääkaupunkiseudulle etsimme sekä vakituisia työnjohtajia että työnjohtajia kesätöihin, Kotkaan vain kesän ajaksi työnjohtajaa.

Tehtävästä

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset hyödyntämään monipuolisesti osaamistasi. Työviikkosi muodostuvat mm. asiakaspalvelusta, päivittäistuotannon suunnittelusta ja ohjaamisesta, vauriotarkastuksista, korjauslaskelmien tekemisestä, materiaalitilauksista ja yhteydenpidosta yhteistyökumppaniverkostomme kanssa. Lisäksi toimit lähiesimiehenä kannustavalla otteella korjaamotyöntekijöille. Samalla kun kasvatat kannuksiasi, me ruokimme sinua sopivasti uusilla haasteilla.

Tarjoamme sinulle

Koska haluamme olla toimialamme kehityksen kärjessä, huolehdimme siitä, että osaamisesi kulkee askeleen aikaansa edellä. Perehdytämme sinut laadukkaasti tehtävään ja InCar-akatemian valmennukset mahdollistavat mm. myös tutkintoon tähtäävien koulutusohjelmien suorittamisen joustavasti oman työn ohessa.

Koska työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on työntekijöillemme tärkeää, kuljemme rinnallasi joustavin työehdoin erilaisissa elämäntilanteissa. Lisäksi rakennamme kasvutarinaamme työntekijöidemme yksilöllisiä urapolkuja mahdollistaen. Mahdollistamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen ja korkealaatuisen työterveyshuollon, koska uskomme että laadukas työntekijäkokemus näkyy aina asiakkaillemme saakka.

Mitä toivoisimme sinulta?

Olet jo päässyt näyttämään osaamistasi autokorjaamomaailmasta esim. työnjohtajan, peltisepän tai automaalarin tehtävissä ja tiedät kuinka hyödyntää sitä toimintamme aktiivisessa kehittämisessä. Olet parhaimmillasi tilanteissa, joissa pitelet montaa lankaa hyppysissäsi ja luot itsenäisesti ratkaisuja. Joukkuepelaajana jaat kanssamme selkäytimestä kumpuavan asiakaspalveluasenteen ja kykenet oppimaan nopeasti uusia järjestelmiä sekä toimintatapoja. Esimiehenä olet helposti lähestyttävä, tavoitteellinen ja oikeudenmukainen. Tehtävää tukeva koulutustausta katsotaan eduksi.

Kolahtiko?

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi täyttämällä alla oleva lomake. Kerro myös hakemuksessasi, mille paikkakunnalle haet töihin ja palkkatoiveesi. Pidä kiirettä, sillä täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä!

www.incar.fi

Työpaikan tiedot

Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työn kesto yli 12 kuukautta
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite
Tiedustelut Pääkaupunkiseutu ja Kotka, Veli Waaramäki, Lappeenranta Kari Matikainen
Haku päättyy 14.4.2021 23:59
Ilmoitus julkaistu 25.3.2021

Jätä hakemus: Työnjohtaja

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.