Osallistu Lasikisaan – pääpalkinto 900€ Vianor-lahjakortti!

Osallistu InCarin Lasikisaan!

Kilpailu

Suomen laajin autolasien palveluverkosto käytössäsi

Oletko kohdannut autosi tuulilasin kanssa ongelmia? Ei hätää, InCarin asiantunteva lasipalvelu on täällä auttamassa!

Palvelumme kattaa kaiken tarvittavan – oli kyseessä sitten tuulilasin vaihto, korjaus tai lasikalibrointi. Voit luottaa yli 30 vuoden kokemukseemme ja osaamiseemme, joka takaa parhaan mahdollisen hoidon autollesi, riippumatta merkistä tai mallista.

InCar palvelee sinua kattavasti koko Suomen alueella. Missä tahansa oletkin, löydät läheltäsi ammattitaitoisen korjaamomme.

Tuulilasin vaihto tai korjaus on InCarilla nopeaa, vaivatonta, ja mikä parasta – olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden yhteistyökumppani.

Hyödynnämme ainoastaan korkeatasoisia lasituotteita, kuten Saint-Gobain Sekurit ja Pilkington, jotka vastaavat autoteollisuuden tiukkoja ensiasennusstandardeja. Tämä tarkoittaa, että autosi on aina parhaissa käsissä ja lasisi kestävät aikaa sekä teiden koettelemuksia.

Älä anna säröjen tai halkeamien häiritä näkyvyyttäsi tai turvallisuuttasi, ota yhteyttä meihin ja koe InCarin huippuluokan lasipalvelu itse!

InCar Lasikisa

Voit osallistua InCarin Lasikisaan tällä sivulla 30.4.2024 mennessä.
Onnea matkaan!

InCar Lasikisa – Palkinnot: Vianor-lahjakortti ja Bosch-paineilmapumppu.

Osallistu kilpailuun!

Arvonnan säännöt

InCar lasikisa 2024

Järjestäjä

InCar Oy, Takomotie 1-3, 00380 Helsinki

Arvonnan toteuttaja

InCar Oy, Takomotie 1-3, 00380 Helsinki

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt, lukuun ottamatta alla lueteltuja poikkeuksia.

Alle 18-vuotiaat voivat osallistua huoltajan luvalla arvontaan. Arvontaan eivät saa osallistua järjestävän yrityksen työntekijät. Järjestäjällä on oikeus ilman erillistä ilmoitusta jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset arvontaan, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän niiden perusteella tekemiä päätöksiä.

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 1.3-30.4.2024, ellei toisin ilmoiteta. Osallistumisajan ulkopuolella tehtyjä osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. 

Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua Järjestäjän verkkosivujen kautta osoitteessa www.incar.fi/lasikisa.

Palkinnot   

Arvonnan voittaja voittaa 900 Euron Vianor-lahjakortin, jonka voi käyttää Vianor rengas- tai huoltopalveluiden ostamiseen Vianor palvelupisteissä (https://vianor.fi/palvelupisteet/). Lahjakortti on voimassa 1 (yhden) vuoden sen luovutuksesta voittajalle.

Lisäksi arvotaan 5 kappaletta Bosch EasyPump akkukäyttöisiä painepumppuja, arvoltaan 74,90 Euroa.  

Voittajat vastaavat kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Arvonta

Arvonta suoritetaan 3.5.2024, voittajille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Pääpalkinto luovutetaan voittajalle lähimmästä Järjestäjän toimipisteestä, toimipistetiedot löytyvät täältä https://www.incar.fi/autokorjaamot/. Muut palkinnot postitetaan voittajille. 

Palkintojen viimeinen lunastuspäivä on 30.5.2024.

Järjestäjän vastuu

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.  Järjestäjä, arvonnan toteuttaja tai arvonnan yhteistyökumppanit eivät vastaa mahdollisista painovirheistä, osallistujien yhteystiedoissa olevista virheistä taikka tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumisessa, palkinnon vastaanottamisessa tai sen käyttämisessä. Edellä mainitut vastuunrajoitukset eivät rajoita sellaista korvausvelvollisuutta, jota ei voida poissulkea tai rajoittaa kuluttajansuojalainsäädännön, tuotevastuulain tai muun pakottavan lainsäädännön nojalla.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Immateriaalioikeudet

Oikeudet arvonnan toteuttamisessa käytettyyn materiaaliin ja siihen liittyviin immateriaalioikeuksiin kuuluvat Järjestäjälle. Kaiken arvontaan liittyvän materiaalin käyttö on kielletty ilman Järjestäjän kirjallista etukäteislupaa.

Sääntöjen muutokset ja tulkinta

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan arvontaan liittyvillä verkkosivuilla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvontaan osallistumisajan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

Palkinnot

Vianor-lahjakortti

Voittaja saa 900 euron Vianor-lahjakortin, jonka voi käyttää Vianor rengas- tai huoltopalveluiden ostamiseen Vianor-palvelupisteissä.

Vianorin verkkosivut

Bosch-painepumppu

Lisäksi arvotaan viisi kappaletta Bosch EasyPump akkukäyttöisiä painepumppuja, arvoltaan 74,90 euroa kappale.

Tuotetietoa

Tsekkaa video

Onnea kisaan!

Osallistuminen InCar Lasikisaan on päättynyt. Arvonta suoritetaan 3.5.2024, voittajille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti. Kiitämme kaikkia osallistujia!