Ota yhteyttä POP Vakuutuksen Lasipalveluun – InCar

InCar on POP Vakuutuksen kumppani lasivahingoissa

Tuulilasin korjaus

Kiven tai nastan lentäessä tuulilasiin, saattaa lasiin syntyä ns. häränsilmä. Ensiapuna kiveniskemä tulisi suojata lialta ja kosteudellta. Tämän voi tehdä esimerkiksi teipin palalla, tai InCarilta veloituksetta saatavalla lasilaastarilla.

Tuulilasin kiveniskemä kannattaa korjauttaa mahdollisimman pian syntymisen jälkeen, jotta vaurio ei pääse leviämään ja mahdollisesti halkaise koko tuulilasia. Kiveniskemän korjaus tehdään yleensä odottaessa, ja korjaus vie aikaa InCarin ammattitaitoisilta lasiasentajilta noin 20-30min.

Tuulilasin vaihto 

Mikäli tuulilasissa oleva kiveniskemä on levinnyt halkeamaksi tai muuten häiritsee näkemistä, tulee tuulilasi vaihtaa uuteen. Tuulilasi on yksi auton kantavista rakenteista, joten ammattilaisen suorittama tuulilasin vaihto on ensiarvoisen tärkeää turvallisuuden kannalta.

Tuulilasin vaihtaminen hoituu InCarilla päivässä. Käytämme Saint-Gobain Sekurit tuulilaseja, jotka vastaavat valmistajan ensiasennuslaseja.

Etsi lähin InCar-autokorjaamo

Useimpiin InCar-autokorjaamoihin voit varata ajan kätevästi netissä. Korjaamoissa, joissa nettiajanvarausta ei vielä ole, on käytössä helppo lomake, jonka avulla saat yhteyden nopeasti korjaamoon. Korjaamo on pikaisesti yhteydessä lasin vaihto- tai korjausajan sopimiseksi.

Etsi km sijainnista